Ο λόγος που η Τζένιφερ Άνιστον δείχνει πάντα τόσο τέλεια

Ο λόγος που η Τζένιφερ Άνιστον δείχνει πάντα τόσο τέλεια

Ο λόγος που η Τζένιφερ Άνιστον δείχνει πάντα τόσο τέλεια
Το μυστικό με τα t-shirts είναι ότι τα πηγαίνω στο ράφτη και τα μεταποιώ. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά λειτουργεί, είπε για την αφοσίωσή της στο τέλειο t-shirt.

Kατά τα άλλα οφείλει την καλή της υγεία στα ελληνικά της γονίδια και στη σαλάτα. Συγκεκριμένα είπε: Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας. Έχει γίνει 81 χρονών και ίσα που έχει μία ρυτίδα. Το ίδιο και η γιαγιά μου που ήταν 95 χρονών όταν πέθανε. Επίσης τρώω ελληνική σαλάτα συχνά ενώ που και που κάνω και μερικές ατασθαλίες.

Για τα κιλά της είπε: Αυτή τη στιγμή αν ήμουν πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου θα ήθελα να χάσω 2,5 κιλά. Σε αυτά τα κιλά θα ένιωθα άνετα καθώς τόσα ήμουν πάντα (49,9 με 51,35 κιλά). Αλλά είναι δυσκολότερο σε αυτή την ηλικία.

Νομίζω πως αυτό που έχω μάθει από άλλες γυναίκες είναι ότι κάνουν αηδίες στο πρόσωπό τους. Νιώθω ευγνωμοσύνη που μαθαίνω από τα λάθη τους γιατί δεν μου αρέσει να κάνω βλακείες στο πρόσωπό μου. Επίσης έχω έναν αρραβωνιαστικό ο οποίος θα μου βάλει όπλο στον κρόταφο αν αγγίξω το πρόσωπό μου με οποιονδήποτε τρόπο, είπε για την μη εμμονή της σχετικά με το να δείχνει νεότερη.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: