Ο Εσιέν θέλει να παίξει!

Στις 2 Ιουνίου αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού, έχοντας αναγκάσει αρκετό κόσμο να βρεθεί στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί. Ήταν η πιο εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση των «πρασίνων» επί εποχής Αλαφούζου.

Ο λόγος για τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος ακόμα δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς του «τριφυλλιού» και η κατάσταση της υγείας του αλλά και η επιστροφή του σε αγωνιστική δράση αποτελεί το Νο 1 θέμα. Ακόμα παραμένει άγνωστο πότε ο Εσιέν θα παίξει.

Ο Αφρικανός μέσος αντιλαμβάνεται το κλίμα που υπάρχει και δηλώνει πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, αλλά να παίξει ποδόσφαιρο και να ανταποδώσει την στήριξη που τυγχάνει από την ομάδα και τον κόσμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Sportday», o Εσιέν τόνιζε στο περιβάλλον του: «Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Μου έχουν φερθεί καταπληκτικά απ΄ την πρώτη στιγμή και θέλω να τους το ανταποδώσω. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά να παίξω ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό προσπαθώ, για να παίξω και να βοηθήσω».

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ομάδας με μήνυμα του στο twitter ζητάει να κάνουν όλοι υπομονή στην υπόθεση Εσιέν για τον οποίο τονίζει πως σύντομα θα είναι μάχιμος.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: