O Charles Leclerc με εκπληκτικό γύρο κέρδισε την pole position και ξεκινάει πρώτος στο Grand Prix στο Azerbaijan

Ο Charles Leclerc αυτή τη φορά τόσο στα ανεπίσημα όσο και στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά δεν είχε αντίπαλο τον Max Verstappen αλλά τον Sergio Perez. Ο Μεξικανός πιλότος είναι σε πολύ καλή φόρμα αλλά και διάθεση. Και όσο κάνει καλύτερους χρόνους από τον ομόσταυλό του τόσο το ηθικό του ανεβαίνει.


Ο Μονεγάσκος θέλει νίκη

Ο Μεξικανός πανηγυρίζει που κάνει καλύτερους χρόνους απο τον ομόσταυλό του

Ο Ολλανδός ψάχνει να βρει τι φταίει

Ο Μονεγάσκος που στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά  έκανε εκπληκτικό γύρο θα φροντίσει σήμερα να κρατήσει το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης και να κερδίσει τον αγώνα.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι θα έχει πίεση από τους Perez και Verstappen. Όμως είναι προετοιμασμένος για όλα.

Σήμερα ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.00 . Όλα κρίνονται στη σωστή επιλογή των ελαστικών. Οι γόμες που θα επιλέξουν οι ομάδες για την εκκίνηση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Η Mercedes δεν δείχνει ότι μπορεί να είναι μέσα στον ανταγωνισμό. Ο Hamilton προσπαθεί. Φτάνει στο όριο του αλλά χθες ούτε στην  πρώτη πεντάδα δεν κατάφερε να πλασαριστεί.

Ο Pierre Gasly της AlphaTauri δείχνει ότι μπορεί σήμερα να κάνει την έκπληξη. Ο Yuki Tsunoda με την AlphaTauri είναι σε καλή φόρμα. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα δούμε καλό αγώνα. Το Grand Prix θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ, την Cosmote TV Sport5HD και μέσα από την πλατφόρμα F1 TV Pro.

Η τελική κατάταξη

O Charles Leclerc με εκπληκτικό γύρο κέρδισε την pole position και ξεκινάει πρώτος στο Grand Prix στο Azerbaijan gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: