Ο άνδρας που ξόδεψε 500.000$ για να γίνει ο ζωντανός Κεν μοστράρει τα νέα του «μάτια» που είναι ζωγραφισμένα στο χέρι

Το τελευταίο του ταξίδι στο Ντουμπάι τον άφησε χρεωμένο με 140.000€ μετά από ένα πάρτι που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία όταν οι ναυαγοσώστες του ξενοδοχείου τον έβγαλαν απ’ την πισίνα τα ξημερώματα, αφού είχε πέσει μέσα κατά λάθος ενώ ήταν μεθυσμένος.

Αλλά ο Rodrigo Alves, γνωστός ως ο ζωντανός Ken, απέδειξε ότι επέστρεψε δυναμικά στο Λονδίνο τη Δευτέρα.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε παραδεχτεί να ξόδεψε πάνω από 500.000€ για να αλλάξει την εμφάνισή του, φόρεσε μία εντυπωσιακή γούνα και μόστραρε τους νέους φακούς επαφής του.

Με περίσσεια γοητεία, ο εθισμένος στις πλαστικές επεμβάσεις άντρας ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα στενό γιλέκο και ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο ήταν ξεκούμπωτο.

Το παντελόνι που επέλεξε ήταν φαρδύ και τα μοκασίνια του σε κλασικό στυλ και χρώμα που ταιριάζει με τη γούνα.

Ο Rodrigo βρισκόταν στο στοιχείο του. Καθώς περιπλανιόταν στους δρόμους του Λονδίνου, έμπαινε στα μαγαζιά και έβγαζε συχνά selfies.

Τις τελευταίες του selfies, όμως, δεν τις έβγαλε για να δείξει την εντυπωσιακή γούνα του, ούτε τα πορσελάνινα δόντια του, αλλά τους καινούργιους φακούς επαφής που τους πήρε από την Ινδία.

Οι φακοί επαφής του είναι ειδική παραγγελία, είναι ζωγραφισμένοι στο χέρι και κόστισαν 600 €. Είναι δημιουργία ενός καλλιτέχνη, του Kevin, ο οποίος λέει ότι του πήρε οκτώ εβδομάδες για να τους φτιάξει.

Μίλησε επίσης για σύντομη παραμονή του στη βρετανική πρωτεύουσα σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την MailOnline, λέγοντας: “Είναι υπέροχο να βρίσκομαι στο Λονδίνο και να συναντώ τους φίλους μου για τσάι στο Ritz.”

“Λόγω της πολυάσχολης καριέρας μου στην τηλεόραση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δεν μένω εδώ για πολύ καιρό.”

“Αισθάνομαι σαν βασιλιάς όταν επισκέπτομαι το Λονδίνο, αφού πρέπει να συναντηθώ με δεκάδες άτομα μέσα σε λίγες μόλις ώρες!” είπε ο Rodrigo.

Αυτή την εβδομάδα θα πάει στο Μιλάνο για να παρευρεθεί στη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή Domenica και μετά θα βρεθεί στο Λος Άντζελες όπου θα συνεχίσει να κινηματογραφεί για την εκπομπή Plastics of Hollywood.

Στο Λος Άντζελες θα υποβληθεί σε τρίτη μεταμόσχευση μαλλιών από το γνωστό χειρούργο John Kahen για να αποκτήσει ακόμα πιο πλούσια και λαμπερά μαλλιά.

Όμως στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι πρόσφατα αντιμετώπισε προβλήματα λόγω του ότι δεν μοιάζει με το πρόσωπο στη φωτογραφία του διαβατηρίου του.

“Προκειμένου να αποφεύγω προβλήματα κατά την άφιξή μου στο Ντουμπάι ζήτησα μια ιδιαίτερη μεταχείριση από την British Airways, ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίζω οποιαδήποτε αναστάτωση λόγω του ότι δεν μοιάζω με το πρόσωπο το διαβατήριό μου,” είπε.

Όμως δεν ήταν το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε στο Ντουμπάι. Ο αστέρας της τηλεόρασης δήλωσε ότι οργάνωσε ένα πάρτι στη σουίτα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο οποίο κάλεσε 50 άτομα, όμως στην εκδήλωση εμφανίστηκαν 134 και μαζί με ένα ατύχημα που είχε όταν έπεσε μεθυσμένος στην πισίνα του ξενοδοχείου, το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει ανήλθε στα 140.000€!

“Ζω η ζωή μου στο έπακρο, μου αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους και να πηγαίνω πάρτι – δεν με νοιάζει για τα χρήματα που ξοδεύτηκαν επειδή το μόνο που θα μου μείνει από αυτή τη ζωή είναι οι εμπειρίες, τα μέρη που επισκέφτηκα και οι άνθρωποι που γνώρισα,” είπε ο Rodrigo.

Πηγή: diaforetiko

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: