Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

http://www.newsway.eu
Newsway.eu – Ειδήσεις, έγκριτη και έγκυρη ενημέρωση. Έκτακτη επικαιρότητα και νέα ημέρας!

el
hourly
1
https://wordpress.org/?v=4.3.20

http://www.newsway.eu/afrata-biftekia-me-moustarda-kai-valsamiko/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afrata-biftekia-me-moustarda-kai-valsamiko
http://www.newsway.eu/afrata-biftekia-me-moustarda-kai-valsamiko/#comments

Tue, 10 Sep 2019 08:16:58 +0000

http://www.newsway.eu/afrata-biftekia-me-moustarda-kai-valsamiko/
Αφράτα μπιφτέκια με μουστάρδα και βαλσάμικο

Υλικά για 6 άτομα

1 κιλό κιμά βοδινό ή χοιρινό (περασμένο 2 φορές από τη μηχανή του κιμά)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Αφράτα μπιφτέκια με μουστάρδα και βαλσάμικο

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 κιλό κιμά βοδινό ή χοιρινό (περασμένο 2 φορές από τη μηχανή του κιμά)
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζανάκι βαλσάμικο
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα με κόκκους
  • 3 κουταλιές κέτσαπ
  • 1 κουταλάκι αποξηραμένο βασιλικό
  • ½ κουταλάκι πάπρικα
  • ½ κουταλάκι κάρι
  • ½ κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
  • ½ φλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 αβγά
  • 2 κουταλιές βρώμη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει, σοτάρετε το κρεμμύδι για 1 λεπτό περίπου, μέχρι δηλαδή να γίνει διάφανο.
  2. Κατόπιν, ρίχνετε το βαλσάμικο και ανακατεύετε μέχρι να εξατμιστεί. Το αφήνετε να κρυώσει.
  3. Βάζετε τον κιμά στον κάδο του μίξερ και προσθέτετε το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, την κέτσαπ, το βασιλικό, την πάπρικα, το κάρι, το σκόρδο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Χτυπάτε το μείγμα για 5 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Αυτή η διαδικασία θα κάνει τα μπιφτέκια πιο αφράτα.
  5. Στη συνέχεια, βάζετε τα αβγά και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 2 λεπτά.
  6. Τέλος, προσθέτετε τη βρώμη και χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο μείγμα.
  7. Πλάθετε τα μπιφτέκια.
  8. Τα βάζετε σε μεταλλικές σχάρες και ψήνετε στα κάρβουνα για 15 λεπτά. Κατά διαστήματα τα γυρίζετε για να ψηθούν ομοιόμορφα.
  9. Αν θέλετε βάζετε τα μπιφτέκια σε ένα ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά, ανάλογα με το κρέας που θα χρησιμοποιήσετε, χωρίς να τα γυρίσετε. Συνοδεύετε με βραστά λαχανικά ή πουρέ.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/afrata-biftekia-me-moustarda-kai-valsamiko/feed/
0

http://www.newsway.eu/spitiki-pasta-flora-me-syko/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=spitiki-pasta-flora-me-syko
http://www.newsway.eu/spitiki-pasta-flora-me-syko/#comments

Mon, 09 Sep 2019 15:59:07 +0000

http://www.newsway.eu/spitiki-pasta-flora-me-syko/
Σπιτική πάστα φλώρα με σύκο

Υλικά για 4-6 άτομα

200 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αυγό
300 γρ. αλεύρι
1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
200 γρ. μαρμελάδα σύκο…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Σπιτική πάστα φλώρα με σύκο

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 200 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 αυγό
  • 300 γρ. αλεύρι
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 200 γρ. μαρμελάδα σύκο

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείτε όλα τα υλικά (εκτός από τη μαρμελάδα σύκο) σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνετε με τα χέρια. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα ανακατέψετε στο μίξερ.
  2. Βγάζετε λίγη από την ζύμη για τις «ροδέλες» της διακόσμησης και στρώνετε την υπόλοιπη ζύμη σε ένα αλευρωμένο και βουτυρωμένο ταψί, απλώνοντάς τη με τα δάχτυλά σας.
  3. Εν συνεχεία προσθέτετε τη μαρμελάδα σύκο και απλώνετε ομοιόμορφα με ένα κουτάλι.
  4. Με τη ζύμη που έχετε κρατήσει πλάθετε τις ροδέλες και τις τοποθετείτε διαγώνια με κενά πάνω από την μαρμελάδα. Επαναλαμβάνετε και αντίστροφα, έτσι, ώστε να σχηματιστούν μικροί ρόμβοι.
  5. Ψήνετε για 45’ περίπου λεπτά στους 170 βαθμούς.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/spitiki-pasta-flora-me-syko/feed/
0

http://www.newsway.eu/salata-me-kotopoulo-kai-anana/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=salata-me-kotopoulo-kai-anana
http://www.newsway.eu/salata-me-kotopoulo-kai-anana/#comments

Mon, 09 Sep 2019 12:53:31 +0000

http://www.newsway.eu/salata-me-kotopoulo-kai-anana/
Σαλάτα με κοτόπουλο και ανανά

Υλικά για 2 άτομα

300 γρ. ρόκα
200 γρ. στήθος από κοτόπουλο ψημένο και κομμένο σε λωρίδες
3 ροδέλες ανανά καλά στραγγισμένες
Για τη βινεγκρέτ…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Σαλάτα με κοτόπουλο και ανανά

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 2 άτομα

  • 300 γρ. ρόκα
  • 200 γρ. στήθος από κοτόπουλο ψημένο και κομμένο σε λωρίδες
  • 3 ροδέλες ανανά καλά στραγγισμένες
  • Για τη βινεγκρέτ
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουτ. σούπας χυμό ανανά
  • 1 τσίλι πιπερίτσα σε ροδέλες, χωρίς τα σποράκια
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουτ. γλυκού σόγια σος

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάζετε αρχικά τη βινεγκρέτ χτυπώντας όλα τα υλικά σε βάζο κλεισμένο με καπάκι.
  2. Στη συνέχεια, ανακατεύετε τη μισή βινεγκρέτ με το ψημένο κοτόπουλο και το αφήνετε στην άκρη.
  3. Λαδώνετε ελαφρά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνετε ελαφρά τις φέτες του ανανά. Τις κόβετε σε μικρά κομμάτια και αφήνετε να κρυώσει.
  4. Σε μία σαλατιέρα, ανακατεύετε τα φυλλαράκια της ρόκας με το κοτόπουλο.
  5. Προσθέτετε τα κομμάτια του ανανά. Περιχύνετε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και σερβίρετε αμέσως.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/salata-me-kotopoulo-kai-anana/feed/
0

http://www.newsway.eu/souvlakia-solomou-me-laxanika-ston-atmo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=souvlakia-solomou-me-laxanika-ston-atmo
http://www.newsway.eu/souvlakia-solomou-me-laxanika-ston-atmo/#comments

Sun, 08 Sep 2019 18:28:43 +0000

http://www.newsway.eu/souvlakia-solomou-me-laxanika-ston-atmo/
Σουβλάκια σολομού με λαχανικά στον ατμό

Υλικά για 24 μικρά σουβλάκια

3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1 κουταλάκι…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Σουβλάκια σολομού με λαχανικά στον ατμό

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 24 μικρά σουβλάκια

  • 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 μπρόκολο κομμένο σε μπουκιές
  • 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι, κατά το ήμισυ και κομμένο σε φέτες
  • 450 γραμμάρια σολομό σε φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
  • 1 κεφάλι σκόρδο καθαρισμένη
  • 1 μεγάλη κίτρινη κολοκύθα κομμένο σε μπουκιές
  • 24 ξύλινα σουβλάκια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε το χυμό λεμονιού, το λάδι, το μαϊντανό ψιλοκομμένο, το πιπέρι και το αλάτι.
  2. Περάστε σε ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ το μπρόκολο, κρεμμύδι, σολομός, σκελίδες σκόρδο και ραντίστε με το μείγμα χυμού λεμονιού.
  3. Τοποθετήστε σουβλάκια σε αντικολλητικό χαρτί και μετά πάνω στον ατμομάγειρα.
  4. Σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό λίγο κάτω από τη μέση και βράζετε μέχρι να κοχλάσει.
  5. Έπειτα βάζετε πάνω από την κατσαρόλα τον ατμομάγειρα (μπαμπού ή ατμομάγειρα inox).
  6. Καλύψτε τον ατμομάγειρα με το καπάκι και μαγειρεύετε για 12-15 λεπτά. Σερβίρετε με σαλάτα ή ρύζι.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/souvlakia-solomou-me-laxanika-ston-atmo/feed/
0

http://www.newsway.eu/pagoto-me-meli-kai-karydia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pagoto-me-meli-kai-karydia
http://www.newsway.eu/pagoto-me-meli-kai-karydia/#comments

Fri, 06 Sep 2019 08:19:38 +0000

http://www.newsway.eu/pagoto-me-meli-kai-karydia/
Παγωτό με μέλι και καρύδια

Υλικά για 4-6 άτομα

2 κούπες κρέμα γάλακτος
1 κούπα χλιαρό γάλα
100 γραμμάρια μέλι
1 βανίλια σε σκόνη
1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(«dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad»);…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Παγωτό με μέλι και καρύδια

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 2 κούπες κρέμα γάλακτος
  • 1 κούπα χλιαρό γάλα
  • 100 γραμμάρια μέλι
  • 1 βανίλια σε σκόνη
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα καρύδια

Εκτέλεση

  1. Σε ένα λεκανάκι αδειάζετε το χλιαρό γάλα.
  2. Διαλύετε σε αυτό τη βανίλια και ανακατεύετε.
  3. Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε πολύ καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί τελείως.
  4. Ρίχνετε στο μπολ την κρέμα γάλακτος μαζί με τα καρύδια και συνεχίζετε το ανακάτεμα.
  5. Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετείτε το μείγμα στην κατάψυξη για μια ώρα προτού το ρίξετε στην παγωτομηχανή.
  6. Αδειάζετε το μείγμα στην παγωτομηχανή και φτιάχνετε το παγωτό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
  7. Αφού παρασκευαστεί το παγωτό, το αδειάζετε σε ένα αεροστεγές δοχείο και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 6-8 ώρες.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/pagoto-me-meli-kai-karydia/feed/
0

http://www.newsway.eu/drosero-banofi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=drosero-banofi
http://www.newsway.eu/drosero-banofi/#comments

Thu, 05 Sep 2019 11:55:28 +0000

http://www.newsway.eu/drosero-banofi/
Δροσερό μπανόφι

Υλικά για 4 άτομα

250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive θρυμματισμένα
230 γρ. βούτυρο (110 γρ. + 120 γρ. χωριστά)
100 γρ. ζάχαρη
400 γρ. ζαχαρούχο…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Δροσερό μπανόφι

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4 άτομα

  • 250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive θρυμματισμένα
  • 230 γρ. βούτυρο (110 γρ. + 120 γρ. χωριστά)
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα (1 κουτί)
  • 3 μπανάνες κομμένες σε ροδελίτσες
  • 200 ml κρέμα γάλακτος κρύα χτυπημένη σε σαντιγί
  • σοκολάτα σε νιφάδες

Εκτέλεση

  1. Λιώνετε τα 110 γρ. βούτυρο σε μια κατσαρολίτσα και προσθέτετε τα θρυμματισμένα σε σκόνη μπισκότα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως.
  2. Στρώνετε το μείγμα σε ένα βαθύ ταψάκι με αποσπώμενη βάση 22 εκ. περίπου.
  3. Το στρώνετε ομοιόμορφα (πατώντας το ελαφρώς με τα χέρια σας) στη βάση του ταψιού και το βάζετε το στο ψυγείο να κρυώνει.
  4. Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο (120 γρ.) μαζί με τη ζάχαρη σε μια κατσαρολίτσα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
  5. Μόλις λιώσει η ζάχαρη, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και σιγοβράζετε για 6-7 λ, ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα.
  6. Στρώνετε το μείγμα πάνω από τη κρύα βάση μπισκότου και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει και σταθεροποιηθεί.
  7. Καλύπτετε με ένα στρώμα ροδέλες μπανάνας και στη συνέχεια με μια στρώση σαντιγί.
  8. Πασπαλίζετε με νιφάδες σοκολάτας και σερβίρετε.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/drosero-banofi/feed/
0

http://www.newsway.eu/fasolakia-kai-manitaria-me-krasi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fasolakia-kai-manitaria-me-krasi
http://www.newsway.eu/fasolakia-kai-manitaria-me-krasi/#comments

Thu, 05 Sep 2019 09:53:32 +0000

http://www.newsway.eu/fasolakia-kai-manitaria-me-krasi/
Φασολάκια και μανιτάρια με κρασί

Υλικά για 2-4 άτομα

1 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. μανιτάρια κομμένα
1 κούπα πράσινα φασολάκια
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί
1…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Φασολάκια και μανιτάρια με κρασί

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. μανιτάρια κομμένα
  • 1 κούπα πράσινα φασολάκια
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείτε ένα τηγάνι στο μάτι και το ζεσταίνετε καλά. Εν συνεχεία προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  2. Ρίχνετε τα φασολάκια και τα μανιτάρια στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να «μαραθούν».
  3. Προσθέτετε τη ρίγανη και το σκόρδο και αφήνετε περίπου μισό λεπτό ακόμη στη φωτιά.
  4. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Αφήνετε να μαγειρευτούν για λίγη ώρα ακόμη, έως ότου εξατμιστεί το οινόπνευμα από το κρασί.
  6. Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφήνετε να κρυώσει μέχρι να σερβίρετε.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/fasolakia-kai-manitaria-me-krasi/feed/
0

http://www.newsway.eu/pos-na-ftiaksete-spitiki-marmelada-rodakino/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pos-na-ftiaksete-spitiki-marmelada-rodakino
http://www.newsway.eu/pos-na-ftiaksete-spitiki-marmelada-rodakino/#comments

Wed, 04 Sep 2019 12:29:34 +0000

http://www.newsway.eu/pos-na-ftiaksete-spitiki-marmelada-rodakino/
Πώς να φτιάξετε σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο

Υλικά για 4-6 άτομα

1.200 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα
900 γρ. ζάχαρη
Χυμό από ένα πορτοκάλι
Λίγες σταγόνες λεμόνι

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(«dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad»); })

Εκτέλεση

Κόβετε τα ροδάκινα…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Πώς να φτιάξετε σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1.200 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα
  • 900 γρ. ζάχαρη
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι
  • Λίγες σταγόνες λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες και τα τοποθετείτε στο multi. Αλέθετε μέχρι να γίνουν πολύ μικρά κομματάκια.
  2. Τοποθετείτε σε μία κατσαρόλα τα πολτοποιημένα ροδάκινα με τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού.
  3. Αφήνετε σε δυνατή φωτιά να πάρουν μια βράση, έπειτα χαμηλώνετε την ένταση και σιγοβράζετε για περίπου 20 λεπτά ακόμη.
  4. Σταδιακά ανακατεύετε τη μαρμελάδα για να μην κολλήσει.
  5. Στο τέλος προσθέτετε τις σταγόνες λεμονιού και τοποθετείτε τη μαρμελάδα σε γυάλινα βάζα.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/pos-na-ftiaksete-spitiki-marmelada-rodakino/feed/
0

http://www.newsway.eu/zymarika-me-kapnisto-solomo-kai-spanaki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zymarika-me-kapnisto-solomo-kai-spanaki
http://www.newsway.eu/zymarika-me-kapnisto-solomo-kai-spanaki/#comments

Wed, 04 Sep 2019 10:25:49 +0000

http://www.newsway.eu/zymarika-me-kapnisto-solomo-kai-spanaki/
Ζυμαρικά με καπνιστό σολομό και σπανάκι

Υλικά για 2-4 άτομα

350 γρ. ζυμαρικά της προτίμησής σας
1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
225 γρ. καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 κλωναράκια…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Ζυμαρικά με καπνιστό σολομό και σπανάκι

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 350 γρ. ζυμαρικά της προτίμησής σας
  • 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
  • 225 γρ. καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5 κλωναράκια βασιλικό
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείτε το σολομό σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά, αφού πρώτα προσθέσετε τη ρίγανη.
  2. Στη συνέχεια προσθέτετε το σπανάκι (αφού προηγουμένως το έχετε κόψει σε χοντρά κομμάτια), το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.
  3. Με ένα καπάκι σκεπάζετε το τηγάνι και αφήνετε στη φωτιά για περίπου 10 λεπτά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
  4. Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Πριν σουρώσετε παίρνετε μια κουταλιά από νερό που βράζουν τα ζυμαρικά και την τοποθετείτε στο τηγάνι με το σπανάκι και το σολομό.
  5. Σουρώνετε τα μακαρόνια, τα ρίχνετε στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά.
  6. Δυναμώστε για λίγο τη φωτιά, ανακατέψτε μια τελευταία φορά και σερβίρετε με ψιλοκομμένο βασιλικό και τυρί τριμμένο κατά βούληση.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/zymarika-me-kapnisto-solomo-kai-spanaki/feed/
0

http://www.newsway.eu/keik-sokolatas-me-banana/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=keik-sokolatas-me-banana
http://www.newsway.eu/keik-sokolatas-me-banana/#comments

Tue, 03 Sep 2019 15:07:12 +0000

http://www.newsway.eu/keik-sokolatas-me-banana/
Κέικ σοκολάτας με μπανάνα

Υλικά για 4 άτομα

3 φλιτζάνια αμυγδαλόσκονη
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/4 κούπας λάδι
1/4 φλιτζανιού μέλι ζεστό…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Κέικ σοκολάτας με μπανάνα

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4 άτομα

  • 3 φλιτζάνια αμυγδαλόσκονη
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1/4 κούπας λάδι
  • 1/4 φλιτζανιού μέλι ζεστό
  • 3 μεγάλα αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 μπανάνα πολτοποιημένη σε πουρέ
  • 1 φλιτζάνι χοντροκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη
  • Μέλι ρευστό για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε μια φόρμα 20 x 20 εκ και πασπαλίζετε με αμυγδαλόψιχα ή βάζετε ένα αντικολλητικό φύλλο.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε την αμυγδαλόψιχα, τη σόδα και το αλάτι. Σε ένα μέτριο μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το λάδι, το μέλι ζεστό, τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας.
  3. Κατόπιν, ρίχνετε τα υγρά συστατικά στο μείγμα αμυγδαλόψιχας και ανακατεύετε απαλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  4. Διπλώνετε με μια σπάτουλα τη σοκολάτα και το πουρέ μπανάνας και ρίχνετε στη φόρμα.
  5. Ψήνετε για 33-43 λεπτά. Μόλις, είναι έτοιμο το κέικ, το αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/keik-sokolatas-me-banana/feed/
0

http://www.newsway.eu/kalokairino-keik-me-rodakina/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kalokairino-keik-me-rodakina
http://www.newsway.eu/kalokairino-keik-me-rodakina/#comments

Mon, 02 Sep 2019 13:38:14 +0000

http://www.newsway.eu/kalokairino-keik-me-rodakina/
Καλοκαιρινό κέικ με ροδάκινα

Υλικά για 4-6 άτομα

125 γρ. βούτυρο
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
125 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
3 αυγά
3…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Καλοκαιρινό κέικ με ροδάκινα

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 125 γρ. βούτυρο
  • 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
  • 125 γρ. ζάχαρη
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 3 αυγά
  • 3 κ. σ. καρύδα τριμμένη
  • 1 βανίλια
  • 5 ροδάκινα κομμένα σε φέτες

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε στο μίξερ το βούτυρο και χτυπάτε με ζάχαρη. Προσθέτετε ένα ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα.
  2. Όταν δείτε ότι το μείγμα έχει πάρει όγκο και έχει γίνει αφράτο ρίχνετε την βανίλια και την καρύδα.
  3. Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και, αφού έχετε χαμηλώσει το μίξερ, τα ρίχνετε και αυτά στον κάδο. Αφήνετε για δύο λεπτά να χτυπηθούν όλα μαζί.
  4. Σε ένα ταψάκι 26 εκ. στρώνετε μια λαδόκολλα και τοποθετείτε τις φέτες από τα ροδάκινα, πάνω στις οποίες ρίχνετε τα 50 γρ. βούτυρο και το μείγμα από το κέικ.
  5. Αφήνετε να ψηθεί για 45- 60 λεπτά.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/kalokairino-keik-me-rodakina/feed/
0

http://www.newsway.eu/to-mystiko-gia-pio-ygieines-tiganites-patates-pou-ligoi-gnorizoun/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=to-mystiko-gia-pio-ygieines-tiganites-patates-pou-ligoi-gnorizoun
http://www.newsway.eu/to-mystiko-gia-pio-ygieines-tiganites-patates-pou-ligoi-gnorizoun/#comments

Sun, 01 Sep 2019 14:09:13 +0000

http://www.newsway.eu/to-mystiko-gia-pio-ygieines-tiganites-patates-pou-ligoi-gnorizoun/
Το μυστικό για πιο υγιεινές τηγανιτές πατάτες που λίγοι γνωρίζουν

Οι τηγανιτές πατάτες αποτελούν μια αγαπημένη γεύση για πολλούς. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη σύσταση από τους διαιτολόγους, αλλά αν θέλετε να τις φτιάξετε καλό…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Το μυστικό για πιο υγιεινές τηγανιτές πατάτες που λίγοι γνωρίζουν

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Οι τηγανιτές πατάτες αποτελούν μια αγαπημένη γεύση για πολλούς. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη σύσταση από τους διαιτολόγους, αλλά αν θέλετε να τις φτιάξετε καλό θα είναι να προσέξετε το πώς τις φτιάχνετε. Αυτό οφείλεται στο ότι εκτός από τις θερμίδες που έχουν, η επεξεργασία σε υψηλές θερμοκρασίες έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο συστατικών, που δεν τα θέλουμε :

1. Trans λιπαρών, που σχετίζονται με καρδιαγγειακά νοσήματα.

2. Ακρυλαμίδιο .Το ακρυλαμίδιο είναι μια ουσία, η οποία παράγεται όταν κάποια τρόφιμα μαγειρευτούν σε υψηλή θερμοκρασία (π.χ. τηγάνισμα). Πρόκειται για μία νευροτοξική και πιθανώς καρκινογόνο ουσία για τον άνθρωπο. Σχηματίζεται κατά την αντίδραση ενός αμινοξέος της ασπραγινίνης με σάκχαρα όπως η φρουκτόζη και η γλυκόζη σε υψηλές θερμοκρασίες, άνω των 120 βαθμών C. Τόσο η ασπαραγινίνη όσο και τα συγκεκριμένα σάκχαρα αποτελούν φυσικά συστατικά που βρίσκουμε σε τρόφιμα όπως η πατάτα. Κατά συνέπεια, η πατάτα που τηγανίζεται έχει υψηλές πιθανότητες να αναπτύξει ακρυλαμίδιο.

Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι τι πρέπει να κάνει κανείς για να μειώσει την ποσότητα trans και ακρυλαμιδίου στις τηγανιτές πατάτες. Προς αυτήν την κατεύθυνση σας δίνουμε κάποιες απλές και χρήσιμες συμβουλές:

1. Τηγανίζετε πάντα με ελαιόλαδο
2. Μην τηγανίζετε στο ίδιο λάδι για πάνω από 2 – 3 φορές.
3. Μην αποθηκεύετε τις πατάτες στο ψυγείο, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες ψύξης μπορεί να αυξήσουν την περιεκτικότητα της πατάτας σε σάκχαρα, με αποτέλεσμα περισσότερες πιθανότητες ανάπτυξης ακρυλαμιδίου κατά το τηγάνισμα.
4. Όταν κόβετε τις πατάτες, πριν τις τηγανίσετε βάλτε τες σε κρύο νερό για 30 λεπτά
5. Μην αφήνετε να σκουρύνουν οι πατάτες. Μόλις αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα βγάλτε τες από τηγάνι ή τη φριτέζα.
6. Μην τρώτε τις πατάτες ή τα κομμάτια της τηγανιτής πατάτας που είναι πολύ σκούρα.

Πηγή: neadiatrofis.gr 

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/to-mystiko-gia-pio-ygieines-tiganites-patates-pou-ligoi-gnorizoun/feed/
0

http://www.newsway.eu/spitiko-pagoto-vanilia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=spitiko-pagoto-vanilia
http://www.newsway.eu/spitiko-pagoto-vanilia/#comments

Wed, 28 Aug 2019 14:54:19 +0000

http://www.newsway.eu/spitiko-pagoto-vanilia/
Σπιτικό παγωτό βανίλια

Υλικά για 4 άτομα

500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
250 ml ζαχαρούχο γάλα
2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

googletag.cmd.push(function() {googletag.display(«dfpAdSlot_Gevseis_450x50_text_ad»); })

Εκτέλεση

Σε…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Σπιτικό παγωτό βανίλια

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4 άτομα

  • 500 ml (δύο κούπες) κρέμα γάλακτος
  • 250 ml ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε τη βανίλια.
  2. Συνεχίζετε το χτύπημα ενώ ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα.
  3. Μόλις το μείγμα γίνει μια ρευστή κρέμα, τη ρίχνετε σε ένα γυάλινο πιρέξ και το σκεπάζετε με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο.
  4. Βάζετε το παγωτό στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/spitiko-pagoto-vanilia/feed/
0

http://www.newsway.eu/afrata-keftedakia-sto-fourno/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afrata-keftedakia-sto-fourno
http://www.newsway.eu/afrata-keftedakia-sto-fourno/#comments

Tue, 27 Aug 2019 13:30:17 +0000

http://www.newsway.eu/afrata-keftedakia-sto-fourno/
Αφράτα κεφτεδάκια στο φούρνο

Υλικά για 4 άτομα

600 γραμμάρια κιμά
1-2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
2 αυγά
½ φραντζόλα ψωμί (2-3 ημερών)
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Αφράτα κεφτεδάκια στο φούρνο

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4 άτομα

  • 600 γραμμάρια κιμά
  • 1-2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
  • 2 αυγά
  • ½ φραντζόλα ψωμί (2-3 ημερών)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 1 ποτήρι του λικέρ ούζο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Μουλιάζετε το ψωμί σε ένα γυάλινο μπολ με νερό και κατόπιν αφαιρείτε την κόρα.
  2. Όταν το ψωμί τραβήξει αρκετό νερό, το στύβετε και χύνετε το νερό.
  3. Στο ίδιο μπολ, βάζετε τον κιμά και τον ζυμώνετε καλά με την ψίχα του ψωμιού. Προσθέτετε το τριμμένο κρεμμύδι και συνεχίζετε να ζυμώνετε.
  4. Στη συνέχεια, ρίχνετε τα αυγά, τη ρίγανη, το κύμινο, το ούζο, αλατοπίπερο και ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά.
  5. Βάζετε το μπολ με το μείγμα στο ψυγείο και το αφήνετε για μια ώρα.
  6. Όταν το βγάλετε, πλάθετε τα κεφτεδάκια και τα βάζετε με αντικολλητικό χαρτί σε ταψί. Ψήνετε στο φούρνο για 20 με 25 λεπτά αναποδογυρίζοντας τα στο μισό χρόνο του ψησίματος.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/afrata-keftedakia-sto-fourno/feed/
0

http://www.newsway.eu/biftekia-kotopoulou-me-parmezana/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=biftekia-kotopoulou-me-parmezana
http://www.newsway.eu/biftekia-kotopoulou-me-parmezana/#comments

Mon, 26 Aug 2019 12:55:52 +0000

http://www.newsway.eu/biftekia-kotopoulou-me-parmezana/
Μπιφτέκια κοτόπουλου με παρμεζάνα

Υλικά για 4-6 άτομα

1 κιλό κιμά κοτόπουλου
300 γραμμάρια παρμεζάνα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
Ψίχα από 1 ψωμί
Μισό κρεμμύδι τριμμένο
2 ντομάτες τριμμένες…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Μπιφτέκια κοτόπουλου με παρμεζάνα

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό κιμά κοτόπουλου
  • 300 γραμμάρια παρμεζάνα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
  • Ψίχα από 1 ψωμί
  • Μισό κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 αβγά
  • 1/2 κούπα ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνετε όλα τα υλικά και αφήνετε το μείγμα να ξεκουραστεί για μια ώρα.
  2. Κατόπιν, καθώς πλάθετε τα μπιφτέκια, τα ανοίγετε και βάζετε σε κάθε ένα από αυτά στο κέντρο παρμεζάνα και τα κλείνετε καλά.
  3. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις, από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν για περίπου 20 λεπτά.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/biftekia-kotopoulou-me-parmezana/feed/
0

http://www.newsway.eu/spitikes-krepes-me-kima-sto-fourno/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=spitikes-krepes-me-kima-sto-fourno
http://www.newsway.eu/spitikes-krepes-me-kima-sto-fourno/#comments

Fri, 23 Aug 2019 09:24:37 +0000

http://www.newsway.eu/spitikes-krepes-me-kima-sto-fourno/
Σπιτικές κρέπες με κιμά στο φούρνο

Υλικά για 4-6 άτομα
Για τις κρέπες

250 γραμμάρια αλεύρι
3 αυγά
λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
500 γραμμάρια γάλα φρέσκο

Για τη γέμιση

120 γραμμάρια…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Σπιτικές κρέπες με κιμά στο φούρνο

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 4-6 άτομα

Για τις κρέπες

  • 250 γραμμάρια αλεύρι
  • 3 αυγά
  • λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 500 γραμμάρια γάλα φρέσκο

Για τη γέμιση

  • 120 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 1/2 κιλό κιμά
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
  • 120 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι και πιπέρι
  • 200 φρυγανιά τριμμένη
  • 250 ml σάλτσα ντομάτας εμπορίου

Εκτέλεση

Για τις κρέπες

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι, τα αυγά ενώ προσθέτετε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Μπορείτε επίσης να ανακατέψετε το μείγμα και με ένα μίξερ.
  2. Ρίχνετε σιγά- σιγά το γάλα μέχρι το μείγμα για τις κρέπες να γίνει ομοιόμορφο.
  3. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι 30 εκ. και το αλείφετε με λίγο λάδι ή βούτυρο.
  4. Προσθέτετε μία κουτάλια σούπας από το μείγμα και γέρνετε το τηγάνι για να απλωθεί το μείγμα στον πάτο του τηγανιού.
  5. Ψήνετε την κρέπα σε σιγανή φωτιά για μερικά λεπτά. Όταν ροδίσει, την γυρνάτε από την άλλη μεριά με μία πλατιά σπάτουλα.
  6. Φτιάχνετε τις υπόλοιπες κρέπες μέχρι να τελειώσει ο χυλός κατά τον ίδιο τρόπο, αλείφοντας κάθε φορά το τηγάνι με λάδι.

Για τη γέμιση

  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε λίγο λάδι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και το μπέικον και αλατοπιπερώνετε. Μόλις, πάρουν ελαφρύ χρώμα τα κρεμμύδια, ρίχνετε τον κιμά και ανακατεύετε μέχρι να πάρει καφετί χρώμα.
  2. Κατόπιν, ρίχνετε τα σοταρισμένα υλικά σε ένα μπολ μαζί με τη σάλτσα ντομάτας, την παρμεζάνα και τη φρυγανιά. Κρατάτε 1 κούπα από τη σάλτσα ντομάτας για το ταψί. Τα ανακατεύουμε καλά και βάζετε από 2 κουταλιές της γέμισης σε κάθε κρέπα και τις τυλίγετε.
  3. Στη συνέχεια, ρίχνετε λίγη ποσότητα από τη σάλτσα ντομάτας στον πάτο του πυρέξ.
  4. Τοποθετείτε τις κρέπες στο ταψί πυρέξ σε μια σειρά. Ρίχνετε από πάνω την υπόλοιπη σάλτσα, πασπαλίζετε με παρμεζάνα τριμμένη και ψήνετε σε μέτριο προς δυνατό φούρνο για 25 λεπτά.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/spitikes-krepes-me-kima-sto-fourno/feed/
0

http://www.newsway.eu/spitiko-frozen-yogurt-me-gefsi-mango/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=spitiko-frozen-yogurt-me-gefsi-mango
http://www.newsway.eu/spitiko-frozen-yogurt-me-gefsi-mango/#comments

Thu, 22 Aug 2019 12:56:59 +0000

http://www.newsway.eu/spitiko-frozen-yogurt-me-gefsi-mango/
Σπιτικό frozen yogurt με γεύση μάνγκο

Υλικά για 2-4 άτομα

2 φρέσκα μάνγκο κομμένα σε κύβους
2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή με 10 % λιπαρά
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
Σπιτικό frozen yogurt με γεύση μάνγκο

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!! » Συνταγές

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 2 φρέσκα μάνγκο κομμένα σε κύβους
  • 2 φλιτζάνια γιαούρτι σακούλας ή με 10 % λιπαρά
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε καλά το μάνγκο στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Προσθέστε στο μπλέντερ τα υπόλοιπα υλικά (γιαούρτι, ζάχαρη, αλάτι, βανίλια) και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή απαλής και λείας κρέμας.
  3. Για περίπου 25 λεπτά δουλεύετε το μείγμα σας στην παγωτομηχανή, μέχρι να παγώσει καλά. Στην περίπτωση που δεν έχετε παγωτομηχανή προσπερνάτε αυτό το βήμα.
  4. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα μεταλλικό μπολ ή ατομικά κυπελάκια και το αφήνετε στην κατάψυξη για περίπου 6 ώρες.
  5. Αν θέλετε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να βγάλετε το μπολ από την κατάψυξη ενδιάμεσα μία δύο φορές και να ανακατέψετε το μείγμα καλά με ένα κουτάλι.

Source link

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>
http://www.newsway.eu/spitiko-frozen-yogurt-me-gefsi-mango/feed/
0

http://www.newsway.eu/fileto-kotopoulo-me-laxanika/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fileto-kotopoulo-me-laxanika
http://www.newsway.eu/fileto-kotopoulo-me-laxanika/#comments

Thu, 22 Aug 2019 08:48:46 +0000

http://www.newsway.eu/fileto-kotopoulo-me-laxanika/
Φιλέτο κοτόπουλο με λαχανικά

Υλικά για 2-4 άτομα

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κολοκυθάκια κομμένο σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​βασιλικό
4 ντομάτες κομμένες σε…

Newsway.eu – Ειδήσεις και έγκυρη Ενημέρωση!!.

]]>

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: