Νέο μέλος στην οικογένεια Αναστασιάδη! Ο Κύπριος Πρόεδρος υιοθέτησε ένα κουτάβι από καταφύγιο αδέσποτων (εικόνες)

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης υιοθέτησε ένα κουτάβι από καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Με την παραλαβή του κουταβιού στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κύριος Αναστασιάδης έκανε έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας.

Ο Κύπριος Πρόεδρος, συναντώντας τον μόλις έξι μηνών σκυλάκο, ανέφερε ότι είναι συγκινημένος καθώς μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο, η οποία του στοίχισε, αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του κουταβιού. Ο Λίο ήταν το προηγούμενο σκυλί του Νίκου Αναστασιάδη και σκοτώθηκε πριν λίγο καιρό όταν το τραυμάτισε από απροσeξία αυτοκίνητο της προεδρικής φρουράς.

Ο κ. Αναστασιάδης επισήμανε ότι πραγματικά λατρεύει τα ζώα, προσθέτοντας ότι έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα να ξεπεραστεί η θλίψη από το χαμό του Λίο. Αναφερόμενος στο σκυλάκι, το χαρακτήρισε συμπαθέστατο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν ο σκυλάκος ψηφίζει Αναστασιάδη, ο πρόεδρος απάντησε χαριτολογώντας «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα»!

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν κι αυτά αγάπη.  Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο», είπε και έφερε στη μνήμη του το άλογο που είχε ο πατέρας του.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά ένα φίλο που είναι από τους καλύτερους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: