Νέο Ford Fiesta σύντομα στην ελληνική αγορά

 

Σε λίγες βδομάδες έρχονται στην Ελλάδα τα νέα Fiesta και όπως μας πληροφορεί η Ford στην Ελλάδα, τα νέα της αυτοκίνητα που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής θα έρθουν πρώτα στη χώρα μας. Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το καινούργιο Fiesta σε όλες τις εκδόσεις στις 4 και 5 Ιουλίου. Το γεγονός ότι οι επικεφαλής της Ford διάλεξαν να γίνει η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα αποδεικνύει ότι για το supermini τους, δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον στη δική μας αγορά.

Τα πρώτα νέα Ford Fiesta θα ξεκινήσουν από το εργοστάσιο και θα φθάσουν στην χώρα μας στις 2 με 3 Ιουλίου, θα γίνει η παρουσίαση στις 4 και 5 και από την επομένη θα τα δείτε στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της εταιρίας όπου θα αρχίσει η διάθεση τους.

Τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν είναι ικανοποιητικά αφού αναβαθμίστηκαν με τις νέες τεχνολογίες που θα εξοπλίζονται τα Fiesta.  Ο εξοπλισμός θα είναι πλούσιος και οι τιμές θα ξεκινούν από τις 13.200 ευρώ. Ανάλογα με το μοντέλο (βενζίνη η πετρέλαιο) οι τιμές θα ανεβαίνουν και η έκδοση με τους 140 ίππους θα φθάνει τα 17.380 ευρώ.

 Τα νέα Fiesta θα διατίθεται σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού (Trend, Bussines, Titanium, ST-line, Vignialle). Η εγγύηση που θα δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία θα είναι 8 χρόνια. Περισσότερα όμως μετά την παρουσίαση.

 

 

 

 

Νέο Ford Fiesta σύντομα στην ελληνική αγορά

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: