Νεκρά βρέθηκαν τα δίδυμα κορίτσια – Πέθαναν αγκαλιά με τον παππού και τη γιαγιά τους

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών, τα οποία αναζητούνταν από τους γονείς τους μετά την φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι τη Δευτέρα. Οι 9χρονες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου βρέθηκαν νεκρές, αγκαλιά με τον παππού της και τη γιαγιά τους.

Όπως δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Νίκος Τσούκαλης που εδώ και δύο ημέρες έκανε αναζητήσεις στο Μάτι στον ΣΚΑΪ δυστυχώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους. Ταυτοποιήθηκαν επίσης και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους με τους οποίους είχαν πάει στο Μάτι.

Οι τέσσερις τους ήταν ανάμεσα στους 26 συνανθρώπους μας που “έφυγαν” αγκαλιασμένοι στο κτήμα-«τάφο» στην Αργυρά Ακτή.

Η ιστορία τους είχε συγκλονίσει όλο των κόσμο και τα δύο κορίτσια έγιναν πρωτοσέλιδο στους Times.

Η βρετανική εφημερίδα περιέγραφε πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από αλιείς της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνταν.

Το θρίλερ έγινε ακόμα μεγαλύτερο όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκες με διασωθέντες από τη θάλασσα. Όπως αποδείχθηκε, όμως, δεν επρόκειτο για τα συγκεκριμένα κορίτσια.

Οι γονείς των άτυχων κοριτσιών κλήθηκαν να δώσουν δείγμα DNA και να πάνε προσωπικά αντικείμενα των δύο παιδιών προκειμένου να απομονωθεί DNA για να γίνουν διασταυρώσεις.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: