Ξάνθη: Βοηθούσε ηλικιωμένους να κάνουν ανάληψη από ΑΤΜ και τους ξάφριζε

Είχε βρει τρόπο να βγάζει εύκολο χρήμα ένας αδίστακτος Έλληνας, ο οποίος πλησίαζε ηλικιωμένους που δυσκολεύονταν να “σηκώσουν” χρήματα από τα ΑΤΜ τραπεζών σε περιοχές της Ξάνθης, προσφερόταν τάχα να τους βοηθήσει και έβρισκε ευκαιρία να αρπάξει τα χρήματα που έκαναν ανάληψη!

Με τη μέθοδο αυτή, ο δράστης είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσά συνολικού ύψους 720 ευρώ από δύο ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι θα τους βοηθούσε, στις 3 Οκτωβρίου και στις 25 Νοεμβρίου. Η δράση του εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Τοπείρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη, η οποία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Βρήκαν πορτοφόλι με κάρτα και πήγαν να ψωνίσουν

Πριν προλάβει να αντιληφθεί μια γυναίκα ότι έχασε το πορτοφόλι της στη Λάρισα, άγνωστοι που το βρήκαν πρόλαβαν να κάνουν ανέπαφες συναλλαγές και αγορές συνολικής αξίας 141,80 ευρώ με την τραπεζική της κάρτα, το μεσημέρι της 24ης Οκτωβρίου! Όπως προέκυψε δυο μήνες μετά από την έρευνα της Ασφάλειας, οι δράστες ήταν ένα ζευγάρι Ελλήνων σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: