Ληστές τραυμάτισαν ηλικιωμένη και έκλεψαν ακόμη και το Ι.Χ. της

Για αγροτικές εργασίες είχαν πάει στην Αργολίδα τρεις νεαροί Έλληνες από μια περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής εισέβαλαν στο σπίτι μιας 80χρονης στην κοινότητα Κουρτάκι του Δήμου Άργους- Μυκηνών και την χτύπησαν άγρια για να τη ληστέψουν!

Οι δράστες έφτασαν στο σπίτι της άτυχης γριούλας με μια μοτοσικλέτα που έκλεψαν, όρμησαν μέσα και την ξυλοκόπησαν τόσο πολύ που αργότερα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Αφού ερεύνησαν όλο το σπίτι, άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά, καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της με το οποίο διέφυγαν.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό της και τη ληστεία στην Ασφάλεια Άργους- Μυκηνών, οι άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν σε μια κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων τους δυο από τους ληστές ηλικίας 26 και 29 χρόνων και να τους περάσουν χειροπέδες, ενώ αναζητούν έναν 17χρονο συνεργό τους.

Μάλιστα, στην κατοχή του 29χρονου κατασχέθηκε και μικροποσότητα κοκαΐνης. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπή τροχοφόρου από κοινού. Τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: