Νεαροί έκλεψαν χρυσαφικά από μεζονέτα και τα πούλησαν

Μια εβδομάδα μετά την διάρρηξη που έγινε σε μια διώροφη μεζονέτα στην κοινότητα Μαυρομμάτι της Μεσσήνης, ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που είχαν παραβιάσει την είσοδο και ένα παράθυρο το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης και είχαν αρπάξει χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας.

Ύστερα από έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος έγιναν γνωστά τα στοιχεία δυο Ελλήνων, ενός 19χρονου και ενός 20χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Όμως, τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι πρόλαβαν να τα πουλήσουν όσο- όσο.

Τους έπιασαν στα πράσα

Δύο Έλληνες ηλικίας 43 και 44 χρόνων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας, την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα σπίτι σε περιοχή των Σερρών, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ενώ νωρίτερα είχαν διαρρήξει την αποθήκη μιας άλλης κατοικίας και είχαν κλέψει ένα αλυσοπρίονο αξίας 280 ευρώ που αποδόθηκε στον κάτοχό του. Στην κατοχή των δραστών, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, κατασχέθηκαν και δύο διαρρηκτικά εργαλεία.

Στο σπίτι μιας γυναίκας στην πόλη της Πρέβεζας τρύπωσαν μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας δυο Έλληνες, οι οποίοι άρπαξαν διάφορα κοσμήματα και έγιναν καπνός. Όμως, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, τους εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, τους συνέλαβαν και βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: