ΝΔ: Ομόφωνη στήριξη της ΚΟ στον νέο μεταβατικό πρόεδρο Γ. Πλακιωτάκη

Την ομόφωνη στήριξή τους στον νέο μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος Γιάννη Πλακιωτάκη εξέφρασαν οι βουλευτές της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα.
Παίρνοντας τον λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Πλακιωτάκης είπε πως δεν θα μιλήσει ούτε ως αντιπρόεδρος ούτε ως μεταβατικός πρόεδρος, αλλά ως στρατιώτης του κόμματος και τόνισε: «Είχαμε ένα μεγάλο φιάσκο, πληγώσαμε τους Νεοδημοκράτες, κακώς ρίξαμε ο ένας τις ευθύνες στον άλλον, πρέπει να προχωρήσουμε».
Ο κ. Πλακιωτάτης ενημέρωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ότι επικοινώνησε με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, Κ. Καραμανλή και Αντ. Σαμαρά, οι οποίοι του είπαν πως έχει τη στήριξή τους, ενώ μετά το κώλυμα που δήλωσε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος να προεδρεύσει της ΚΕΦΕ, προτάθηκε τη θέση του να αναλάβει ο βουλευτής Γιάννης Τραγάκης.
«Προχωράμε συντεταγμένα και ενωμένα στην επόμενη ημέρα. Δίνουμε ηχηρή απάντηση ότι η ΝΔ είναι ενωμένη και η Κ.Ο. εγγυητής της ενότητας της παράταξης», είπε ο κ. Πλακιωτάκης ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης συμφωνήθηκε ότι για την προεδρία της ΚΕΦΕ όλα θα γίνουν με βάση το καταστατικό, δηλαδη θα αναλάβει αν θελήσει πρόεδρος ο Γιάννης Τραγάκης.
Βούληση όλων, και υποψηφίων, ήταν να προχωρήσουν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: