Nαύπακτος: Βρέθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας – Σε ελαιοχρωματιστή ανήκει το πτώμα με το πολτοποιημένο κεφάλι

Nαύπακτος: Βρέθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας   Σε ελαιοχρωματιστή ανήκει το πτώμα με το πολτοποιημένο κεφάλι

Ο δράστης που αφαίρεσε με βίαιο τρόπο τη ζωή του 50χρονου άνδρα στο Γρίμποβο Ναυπακτίας βρέθηκε και κρατείται στον Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου.

Ο δράστης, 40 περίπου ετών ήταν το άτομο με το οποίο το θύμα διασκέδαζε σε μπαρ του χωριού λίγη ώρα πριν τη . Θαμώνες τους είδαν να φεύγουν μαζί απο το μπαρ. Ο 40χρονος ομολόγησε τη πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, πιθανότατα το θύμα δολοφονήθηκε με τον σιδερένιο σταυρό που χρησιμοποιείται για την αλλαγή ρεζέρβας στα αυτοκίνητα.

Από την αρχή πάντως οι έρευνες του Λιμενικού και της Αστυνομίας στρέφονταν στα άτομα που είδαν για τελευταία φορά τον δράστη ενώ η πληροφορία του ότι ο ίδιος διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής του έφερε πιο κοντά στην ανακάλυψη του.

Το χρονικό του εγκλήματος

20:10 O 50χρονος βρέθηκε νεκρός με χτυπήματα στο από βαρύ αντικείμενο -πέτρα ή σιδερολοστό- και στο κεφάλι. Τον βρήκε νωρίς το πρωί ένας περαστικός, στην περιοχή του Γριμπόβου, στο σημείο όπου γίνεται η εμποροπανήγυρη.

Σύμφωνα με το nafpaktianews, ο άνδρας πρέπει να ξεψύχησε τις πρώτες πρωινές ώρες. Ήταν κάτοικος τοπικού διαμερίσματος (τ.κ.Δάφνης) του δήμου Ναυπακτίας και ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα.

Στο σημείο βρέθηκε με τα της δουλειάς ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το συμβάν να μην έγινε στο συγκεκριμένο σημείο αλλά να μεταφέρθηκε εκεί το πτώμα, μετά το .

Στο σημείο πήγε κλιμάκιο της ασφάλειας από το Μεσολόγγι και κλιμάκιο του κεντρικού λιμεναρχείου Πατρών.
Για το περιστατικό γίνεται προανάκριση ενώ η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία νεκροτομή για να διεπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του….

Δείτε το βίντεο του nafpaktianews με από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άνδρα και δηλώσεις του αδερφού του ανθρώπου που εντόπισε το πτώμα και του διοικητή του λιμενικού σταθμού Ναυπάκτου Β.Σμπούκη:

xespao

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: