«Να μην υποσκάπτεται η προσπάθεια του λαού»

«Να μην υποσκάπτεται η προσπάθεια του λαού»

«Θα ήταν προτιμότερο με την ίδια σπουδή και εγρήγορση που επιδεικνύεται από μέρους τους να δρούσαν και κατά τη δική τους διακυβέρνηση», παρατηρεί ο Παιδείας Κυριάκος Κενεβέζος σε γραπτή δήλωση του με την οποία σχολιάζει… δήλωση του κ. Χριστοφίδη.

«Αντιλαμβάνομαι την υποχρέωση του κυρίου Χριστοφίδη και κατά συνέπεια του κόμματός του, να εφευρίσκουν τρόπους να ασκούν αντιπολίτευση», αναφέρει στη δήλωση του ο Υπουργός Παιδείας.

Προσθέτει ότι «ο τόπος τώρα αντιμετωπίζει τις συνέπειες των δικών τους πράξεων και παραλήψεων» και αναφέρει ότι «το ολιγότερο που οφείλουν είναι να μην υποσκάπτουν την προσπάθεια της Κυβέρνησης, αλλά πολύ περισσότερο του λαού, να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα στα οποία εκείνοι μας οδήγησαν».

«Εκτός και αν ο κύριος Χριστοφίδης δε γνώριζε ότι η Τρόικα και κατ” επέκταση το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στις προτάσεις του οποίου στηρίζει τις δηλώσεις του, βρίσκονται στην πατρίδα μας μετά την πρόσκληση, αλλά πολύ περισσότερο τις πολιτικές πρακτικές της Κυβέρνησης της οποίας ήταν μέλος», καταλήγει ο Υπουργός Παιδείας.

alithia.com.cy
«Να μην υποσκάπτεται η προσπάθεια του λαού» «Να μην υποσκάπτεται η προσπάθεια του λαού»

«Να μην υποσκάπτεται η προσπάθεια του λαού»

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: