«Να κάνουμε υπερήφανους όσους δεν είναι κοντά μας»


Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την επικράτηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού και σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα του απάντησε ότι «Πρέπει να κάνουμε υπερήφανους όσους δεν είναι κοντά μας».

«Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε και αντιδράσαμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, δεν δεχθήκαμε εύκολα καλάθια και ελέγξαμε τον ρυθμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό εκτός έδρας. Όλα ανατρέπονται, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πρέπει να είμαστε ακόμη περισσότερο συγκεντρωμένοι και βελτιωμένοι».

Για την απόδοση του παρά την δύσκολη στιγμή που πέρασε, ο Πρίντεζης εξήγησε συγκινημένος: «Είναι διαδικασία που εάν δεν την ζήσεις, δεν την καταλαβαίνεις. Φτάνεις σε σημείο να κάνεις πράγματα για να τον ευχαριστήσεις. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που θα ήθελε, για να τον ευχαριστήσω. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια μου και μου συμπαραστάθηκε. Έτσι είναι η ζωή, είναι η φυσική εξέλιξη, ο γιος να χάνει τον πατέρα. Η ζωή δεν είναι εύκολη πρέπει να συνεχίσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους όσους δεν είναι κοντά μας».

Σε ερώτηση τι άλλαξε στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον πρώτο τελικό, ο 30χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού απάντησε: «Δεν άλλαξε κάτι σήμερα. Δεν μας άξιζε η εικόνα του πρώτου τελικού. Έχουμε καλό κλίμα, δουλεύουμε σκληρά, δεν αξίζαμε την εμφάνιση του προηγούμενου παιχνιδιού».

Για την συγκλονιστική εξέλιξη του δεύτερου τελικού, ο Πρίντεζης σχολίασε ότι: «Είτε κερδίζαμε, είτε χάναμε, θα ήταν ματς διαφήμιση. Είναι περιττό να μιλήσω για τον Βασίλη Σπανούλη, είναι ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει ροή αγώνα σε τρία λεπτά, ακόμη και εάν δεν είναι καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Απάντησε σε ένα τρίποντο εξίσου μεγάλου παίκτη».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: