Μυστήριο με την εξαφάνιση του 27χρονου Τάσου από την Ηλεία – Εκβράστηκε πτώμα στις Σπέτσες

Μυστήριο με την εξαφάνιση του 27χρονου Τάσου από την Ηλεία   Εκβράστηκε πτώμα στις Σπέτσες

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, συνέχισε τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο 27χρονος ιστιοπλόος Τάσος Σιώρης μαζί με το σκάφος στο οποίο επέβαινε, την Τρίτη 28 Ιανουαρίου.

Η θαλάσσια διαδρομή που ακολουθούσε ο νεαρός ιστιοπλόος, μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο «Τρίγωνο των Βερμούδων».

Στο «Τούνελ» παρουσιάστηκαν μαρτυρίες και νέα στοιχεία για την περίεργη αυτή υπόθεση.

Τι είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας

Μετά από επίμονες προσπάθειες της εκπομπής, ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν ο αγνοούμενος ιστιοπλόος, απάντησε στα ερωτήματα που τίθενται. Μίλησε για την καθυστέρηση των δυόμιση περίπου ωρών από τη στιγμή που επικοινώνησε ο Τάσος Σιώρης μαζί του, μέχρι που εκείνος ενημέρωσε το λιμεναρχείο. Ανέφερε ότι έψαχνε μόνος του το σκάφος με το αυτοκίνητο του, από το ναό του Ποσειδώνα μέχρι και το νησί του Πάτροκλου. Προσπαθούσε να το εντοπίσει γι αυτό και καθυστέρησε να ενημερώσει τις Αρχές. Θεωρεί ότι όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να εξεταστούν, ακόμα και αυτό της πειρατείας! Από τα λεγόμενα του προκύπτει ότι δεν υπήρχε άμεση ανάγκη για τη μεταφορά εκείνη την ημέρα του σκάφους από τον Άλιμο στο Λαύριο.

Ο ιδιοκτήτης του ιστιοφόρου

Η εκπομπή επικοινώνησε και με τον Ολλανδό ιδιοκτήτη του ιστιοφόρου στο οποίο επέβαινε ο άτυχος ιστιοπλόος. Στην ερώτηση αν το σκάφος έπρεπε να επισκευαστεί εκείνη την ημέρα που είχε τόσο κακό καιρό, απάντησε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ο λόγος που θα μεταφερόταν στο Λαύριο, ήταν για συντήρηση και βάψιμο, κάτι που μπορούσε να γίνει κι αργότερα. Για την επιλογή της συγκεκριμένης μέρας είπε ότι αυτή είναι μια ερώτηση που θα πρέπει να τεθεί στους εκπροσώπους της εταιρείας.

Δεν έχει συγκεκριμένη για το τι μπορεί να συνέβη, γνωρίζει όμως για την αποτελεσματικότητα των ερευνών του «Τούνελ» και ελπίζει μέσω της εκπομπής να ανοίξει ο δρόμος για την αλήθεια. Παρ’ όλο που δεν γνώριζε προσωπικά τον αγνούμενο, εξέφρασε τη μεγάλη του θλίψη προς τα μέλη της οικογένειας.

Εκβράστηκε πτώμα στις Σπέτσες

Πτώμα άγνωστου άνδρα εκβράστηκε στις Σπέτσες και αναστάτωσε την οικογένεια του ιστιοπλόου. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Πειραιά και θα γίνει εξέταση DNA, για να διαπιστωθεί αν ανήκει στον Τάσο Σιώρη.

Πηγή: anikolouli

xespao

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: