Χάος στον αέρα του Sky News με τον παρουσιαστή και ακτιβίστρια για το κλίμα

Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκε η χθεσινή συζήτηση που διεξήχθη στον αέρα του βρετανικού δικτύου Sky News  κατά τη διάρκεια συνέντευξης ακτιβίστριας για το κλίμα της ομάδας «Just Stop Oil» που έχει προχωρήσει σε σειρά δράσεων, μεταξύ αυτών και ο αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου M25, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην οδική αρτηρία.

Στον τηλεοπτικό αέρα βρισκόταν ο 64χρονος πολύ γνωστός παρουσιαστής Μαρκ Όστιν, που μετά από έντονη κακοφωνία, φώναξε στην ακτιβίστρια Ίντιγκο Ράμπελοου ζητώντας να σταματήσει να του φωνάζει.

Η 27χρονη ακτιβίστρια από την Ουαλία κλήθηκε από το κανάλι για να υπερασπιστεί τις πρωτοβουλίες της ομάδας της να διακόψει τη ροή στον αυτοκινητόδρομο. Η Ράμπελοου υποστήριξε ότι τα μέσα ενημέρωσης απέτυχαν στο να σηματοδοτήσουν την πολιτική αλλαγή. «Είμαι 28 χρονών, αυτή είναι η 27η σύνοδος για το κλίμα και κάθε χρόνο οι εκπομπές αερίου αυξάνονται και αυξάνονται» δήλωσε και πρόσθεσε: «Αν κάνατε σωστά τη δουλειά σας, όλοι θα βρίσκονταν στους δρόμους».

Ο Όστιν προσπάθησε να διευθύνει τη συζήτηση και να επιστρέψουν στο θέμα, ωστόσο η Ράμπελοου τον ρώτησε αν είναι γονιός και άρχισε να φωνάζει: «Αγαπάτε τα παιδιά σας περισσότερο απ’ ότι τα ορυκτά καύσιμα;».

Τότε ο παρουσιαστής της είπε έντονα να σταματήσει να του φωνάζει.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: