Μονακό: Επέστρεψε μετά από οκτώ μήνες η πριγκίπισσα Σαρλίν

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πατέρας της στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων — Από τον Μάρτιο  βρισκόταν στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική 

Στην αγκαλιά της έσφιξε σήμερα τα παιδιά της η πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλίν, όπως δήλωσε ο πατέρας της στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η 43χρονη Σαρλίν έφτασε στο Μονακό σήμερα το πρωί, επέτρεψε επιτέλους στο σπίτι της», δήλωσε ο πατέρας της, Μάικ Βίτστοκ από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Ταξίδεψε από τη Νότιο Αφρική στο Μονακό με ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο RTL.

H επιστροφή της Σαρλίν ύστερα από πολλούς μήνες παραμονής στην πατρίδα της, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, όπως σχολιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Υπήρξαν πολλοί που πίστευαν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου και μητέρα των δύο παιδιών τους, δεν θα ξαναπατούσε το πόδι της στο έδαφος των Μονεγάσκων.

Αν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε ανακοινώσει ότι επίκειται η επιστροφή της συζύγου του, σχεδόν κανείς δεν έχει πιστέψει τα λόγια του.

Από τον περασμένο Μάρτιο, η Σαρλίν βρισκόταν στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική. Στην αρχή ανακοινώθηκε από το πριγκιπάτο ότι πήγε για σαφάρι…

Στη συνέχεια , η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου υποβλήθηκε σε διάφορες επεμβάσεις. Μία λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού την ταλαιπώρησε πολύ.

Με την επιστροφή της, πάντως, τα ΜΜΕ θα είναι συνεχώς στραμμένα επάνω της και κυρίως στην εξωτερική της εμφάνιση.

Οι ελάχιστες φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν μία γυναίκα θλιμμένη, καταβεβλημένη, που έχει μείνει «πετσί και κόκκαλο» αλλά απογαλακτισμένη από τη ζωή του παλατιού, με πολλούς να κάνουν λόγο για έναν γάμο που κρατιέται για τα παιδιά της.

Με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, φέρεται να έχει σοβαρά προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα δύο παιδιά της, την περιμένουν με ανυπομονησία.

Τα δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλε είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη μαμά τους στη Νότια Αφρική μόνο δύο φορές.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έχασε την μέρα των παιδιών της στο σχολείο και δεν ήταν στο πλευρό της μικρής Γκαμπριέλα, όταν έβαλε το πόδι της στο γύψο χρησιμοποιώντας για τις μετακινήσεις της αναπηρικό καροτσάκι.

Για τα παιδιά της, ήταν δύσκολο να καταλάβουν ότι η μαμά τους χάιδευε ρινόκερους στη Νότια Αφρική αντί να είναι μαζί τους.

Πιθανόν η πριγκίπισσα Σαρλίν συμβιβάστηκε με την ιδέα να επιστρέψει στο Μονακό μόνο και μόνο για τα παιδιά της.

Σε πολλές μοναρχίες, οι διάδοχοι του θρόνου -στο Μονακό είναι ο Ζακ και η Γκαμπριέλα- μεγαλώνουν στην πατρίδα τους.

Ένα διαζύγιο ή η αποχώρηση ενός γονέα δεν το αλλάζει αυτό. Τα δίδυμα θα μείνουν στο Μονακό σε περίπτωση διαζυγίου των γονιών τους….

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: