Μητσοτάκης: Θα στενοχωρηθώ αν δεν με στηρίξει η Ντόρα

Μητσοτάκης: Θα στενοχωρηθώ αν δεν με στηρίξει η Ντόρα

Πικραμένος με την απόφαση της αδερφή του, Ντόρας Μπακογιάννη, να μην στηρίξει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίστηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κ. Μπακογιάννη, παρά την υποψηφιότητα του Κυριάκου, δήλωσε ότι η ίδια θα στηρίξει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σε περίπτωση που είναι υποψήφια.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε πως θα του κοστίσει συναισθηματικά το γεγονός ότι η αδελφή του δεν θα είναι στο πλευρό του. «Σε προσωπικό επίπεδο δεν μου είναι ευχάριστο αν δεν με στηρίξει η Ντόρα αλλά στην πολιτική πρέπει να κρύβει κανείς τα αισθήματα του», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ με την Ντόρα προφανώς είμαστε αδέλφια, δεν συμφωνούμε σε όλα πολιτικά. Δεν ετεροπροσδιορίζω τη δική μου πολιτική παρουσία. Όποιος διαφωνεί θα πρέπει να εξηγήσει στους πολίτες της ΝΔ γιατί το δικό του όραμα είναι καλύτερο από αυτό που πιστεύω εγώ», επισήμανε και υπενθύμισε ότι ο ίδιος δεν ακολούθησε την αδελφή του όταν έφτιαξε το κόμμα «Δημοκρατική Συμμαχία». «Άλλοι οι οικογενειακοί δεσμοί και άλλο η πολιτική», τόνισε.

newsbeast.gr-politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: