Mercedes F1: Το μονοθέσιο της Mercedes W14 για το 2023 είναι Total Black

Στο Silverstone παρουσιάστηκε η νέα W14. Το σεντόνι που έκρυβε το νέο μονοθέσιο τράβηξαν οι Lewis Hamilton και George Russell και αποκαλύφθηκε το κατάμαυρο W14. Οι υπεύθυνοι της Mercedes άφησαν πίσω τους τα ασημί χρώματα που προτιμούσαν για δεκαετίες (εκτός από το 2020 και 2021) και προτίμησαν το total black.

Η επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος εξηγήθηκε από τον ίδιο τον Toto Wolff ο οποίος ανέφερε πως το βάρος ήταν το κριτήριο. Με κάθε γραμμάριο να μετράει, η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει το μέγιστο δυνατό χαμηλό βάρος.

Πέρα από το χρώμα, το νέο μονοθέσιο έχει λύσει τα περσινά προβλήματα αεροδυναμικής και δελφινισμού (porpoising), τα οποία ήταν η αιτία οι Lewis Hamilton και George Russell να αντιμετωπίζουν σοβαρούς σωματικούς πόνους.

Από την άλλη μεριά, το μονοθέσιο της Mercedes την περσινή σεζόν ήταν από τα πιο αξιόπιστα, και έτσι οι μηχανικοί κράτησαν πολλά από τα μέρη του και τα ενσωμάτωσαν στην W14.Αξίζει να θυμίσουμε πως για την νέα σεζόν, τρίτος οδηγός της ομάδας θα είναι ο Mick Schumacher, με τα φώτα όμως να είναι περισσότερο στραμμένα στον Lewis Hamilton ο οποίος έκλεισε την περσινή σεζόν χωρίς καμία νίκη και φέτος μπορεί να είναι η τελευταία του χρονιά στην ενεργό δράση.

Η Mercedes όμως έχει πολλά να ελπίζει και από τον εξαιρετικό την περσινή σεζόν και πολύ σταθερό George Russell ο οποίος δείχνει να έχει μέταλλο πρωταθλητή.

 

Mercedes F1: Το μονοθέσιο της Mercedes W14 για το 2023 είναι Total Black gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: