Μελίνα Νικολαΐδη: Αυτές οι εμφανίσεις της κόρης της Δέσποινας Βανδή μας έχουν μείνει αξέχαστες

H πολύ όμορφη, μελαχρινή έφηβη είναι μία νεαρή κοπέλα με πλούσια, μακριά μαλλιά και ψηλόλιγνη σιλουέτα, ενώ στο πρόσωπο συνδυάζει χαρακτηριστικά τόσο από την μητέρα της όσο και από τον πατέρα της. Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να προσπαθεί να την προφυλάξει από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την υπερέκθεση στα social, αλλά δεν είναι λίγες η φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει «τσακώσει» στο πλευρό της μητέρας της. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το πρόσωπο της Μελίνας καλύπτεται από «μωσαϊκό» αλλά οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι ευδιάκριτες, το ίδιο και το cool casual στυλ της.

Με ιδιαίτερη αδυναμία στα jeans, στα μαύρα φορέματα και στα άνετα φούτερ, η 15χρονη δεσποινίς Νικολαΐδη προτιμάει τις urban εμφανίσεις και τα άνετα outfits τόσο στην καθημερινότητά της όσο και στις εξόδους με τους γονείς της. Αγαπημένα της χρώματα το μαύρο, το κόκκινο, το γαλάζιο και το μπλε ενώ συνήθως επιλέγει leggings και παντελόνια αντί για φορέματα και φούστες. Δες παρακάτω και διάλεξε και εσύ την αγαπημένη σου εμφάνιση από όλα τα looks της Μελίνας. Εμείς δίνουμε το δεκάρι μας στο «μπλε παντελόνι με χρυσό bustier»!
 Tα sneakers αυτήν την άνοιξη μόνο έτσι μπορείς να τα φορέσεις…

Μελίνα Νικολαΐδη: Αυτές οι εμφανίσεις της κόρης της Δέσποινας Βανδή μας έχουν μείνει αξέχαστεςΘα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: