Μεϊμαράκης από Κρήτη: Αξίζει να ψηφίσετε Ν.Δ. για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και Κρητικός μετά το 1993

Μεϊμαράκης από Κρήτη: Αξίζει να ψηφίσετε Ν.Δ. για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και Κρητικός μετά το 1993

Σε προεκλογική συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο Αστόρια, στο Ηράκλειο Κρήτης, μίλησε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ζητώντας ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στον Νομό Ηρακλείου. 

«Αξίζει να ψηφίσετε Ν.Δ. για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και κρητικός μετά το 1993», ήταν το επιχείρημά του. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επιτέθηκε εκ νέου στον ΣΥΡΙΖΑ, και τον Αλέξη Τσίπρα, για όσα είχε πει προεκλογικά στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του λαού.

Ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόση ζημιά.

«Όσα έλεγε στην προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου ο κ. Τσίπρας, ήταν ψέματα», είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και στη συνέχεια διερωτήθηκε αν ήξερε ο κ. Τσίπρας τις συνέπειες του δημοψηφίσματος. «Αν ναι, γιατί το έκανε; Αν όχι, είναι άσχετος και επικίνδυνος, δεν πρέπει να μείνει πρωθυπουργός», σχολίασε.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας για τον κ. Τσίπρα: «Εδώ στην Κρήτη είχε πει για νταούλια και αγορές». Παράλληλα, όπως εκτίμησε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα, είναι ορατό το ενδεχόμενο και νέων εκλογών.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: