Μαγνησία: Η αλήθεια για το τροχαίο με νεκρή μια 82χρονη στο Στεφανοβίκειο – «Πέθανε στα χέρια μου»

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες το απόγευμα μια 82χρονη γυναίκα κατά τη διάρκεια τροχαίου στην  παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, στο ύψος του Στεφανοβικείου.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο —εκτός διάβασης πεζών-, όταν  διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 31χρονη «έκοψε» τον δρόμο της ηλικιωμένης, με αποτέλεσμα να στοιχίσει τη ζωή της.

Στο σημείο κλήθηκε και πήγε ασθενοφόρο του Κ.Υ. Βελεστίνου με γιατρό, αλλά ήταν ήδη αργά. Η σορός της 82χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Την ίδια ημέρα, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 31χρονη οδηγός του οχήματος από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου.

«Με την ομίχλη ήταν δύσκολη η οδήγηση» λέει μάρτυρας

Μάρτυρας περιγράφει πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο: «Κοντά στο χωριό του Βελεστίνου, ζήσαμε το εξής περιστατικό. Είχε ήδη βραδιάσει και με την ομίχλη ήταν πολύ δύσκολα στην οδήγηση. Καθώς περνούσαμε μια διασταύρωση, είδαμε πολλά αυτοκίνητα σταματημένα και δύο ανθρώπους κάτω στο δρόμο. Για να μην σας κουράζω, μια γιαγιά προσπάθησε να περάσει την παλιά εθνική με μηδέν σχεδόν ορατότητα, γρήγορα με τα πόδια να πάει στην κόρη της, απέναντι στο βενζινάδικο.

Εκείνη την ώρα περνούσε μια κοπέλα, την είδε την τελευταία στιγμή στην μέση του δρόμου, έκοψε απότομα το τιμόνι για να μην την χτυπήσει την γιαγιά και έπεσε πάνω σε έναν κάδο. Η γιαγιά από την τρομάρα της έπεσε κάτω με το κεφάλι και πέθανε μετά από λίγα λεπτά στα χέρια μου, καθώς προσπαθούσα στην κατάσταση που ήταν να τις δώσω πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση ήταν τραγική με τους πάντες να κλαίνε και να ρωτάνε αν απλά έχει ένα μικρό σφυγμό και εγώ να τους λέω όχι».

Πηγή: magnesianews.gr

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: