Με προβλήματα ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ Πάτρας

Με προβλήματα ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ Πάτρας

Με προβλήματα ξεκίνησε η εξεταστική στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (με έδρα την ). Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει του εκπαιδευτικού ιδρύματος, κάνενα μάθημα της…
εξεταστικής δεν ξεκινάει στην ώρα του, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος από την εξέταση που δικαιούνται σε κάθε μάθημα οι φοιτητές.

Η του φοιτητή έχει ως εξής:

«Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΤΕΙ Πάτρας) στην οποία φοιτώ. Θέλω να καταγγείλω πως δεν υπάρχει συντονισμός. Γιατί το λέω αυτό;

Κατά την διάρκεια αυτών των τριών ημερών (Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη), έχουμε δώσει μαζί με τους συνφοιτητές μου, τέσσερα μαθήματα και κανένα από αυτά δεν ξεκίνησε στην προγραμματισμένη ώρα έναρξης του. Όλα τα μαθήματα είχαν μια καθυστέρηση 30 με 45 λεπτών, με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο από την εξέταση μας (αφού Στα περισσότερα εξεταζόμενα μαθήματα ο χρόνος διάρκειας τους είναι δύο ώρες).

Από την στιγμή που το ΤΕΙ δίνει ένα πρόγραμμα με κάποιες καθορισμένες ώρες εξέτασης, πρέπει να τηρούνται…»

Τα μέτρα περικοπών που έχει δεχθεί το ίδρυμα από την είναι πολύ μεγάλα. Η Σύνοδος Προέδρων ΤΕΙ κατά τη διήμερη συνεδρίαση που είχε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πριν δύο μέρες διαπίστωσε την αδυναμία της εκπαιδευτικής λειτουργίας των ΤΕΙ για όλο το έτος 2014, λόγω έλλειψης Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού. Επισημαίνεται πως αύριο, στις 2 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, με κυρίαρχο θέμα τη συζήτηση για την έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού.

foititikanea.gr

Με προβλήματα ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ Πάτρας Με προβλήματα ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ Πάτρας

Με προβλήματα ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στο ΤΕΙ Πάτρας

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: