Μασκ: Οταν αγοράσω το Twitter, θα επαναφέρω τον Τραμπ

Ο  δισεκατομμυριούχος πιστεύει ότι το μπλόκο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν λάθος — Η απόφαση αποξένωσε πολλούς στις ΗΠΑ και «δεν πέτυχε τον σκοπό της» 

Απάντηση στην απορία που είχαν πολλοί από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει το Twitter έδωσε ο Ελον Μασκ: Τι θα γίνει με την απαγόρευση χρήσης στον Ντόναλντ Τραμπ;

Την Τρίτη σε συμπόσιο των Financial Times ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι αν αποκτήσει το Twitter θα άρει την μόνιμη απαγόρευση που είχε επιβληθεί στον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ στις αρχές του 2021.

«Οι μόνιμες απαγορεύσεις πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιες και να γίνονται μόνο για λογαριασμούς που είναι bot [δηλαδή αυτοματοποιημένοι] ή απάτες ή spam. Νομίζω ότι δεν ήταν σωστό να απαγορευτεί η χρήση στον Ντόναλντ Τραμπ, ήταν λάθος που αποξένωσε μεγάλο μέρος της χώρας και τελικά δεν πέτυχε [τον στόχο] να μην έχει φωνή ο Τραμπ».

Πρόσθεσε, όπως σημειώνει το CNBC ότι «θα αναστρέψω τη μόνιμη απαγόρευση. Δεν κατέχω ακόμη το Twitter, οπότε αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί σίγουρα, γιατί τι θα γίνει αν τελικά δεν το αγοράσω;».

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: