Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος νωρίτερα κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να κηρύξει εκλογές τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εάν πιστεύει σε καθαρή έξοδο από το μνημόνιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

“Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο. Την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την “πιο καθαρή έξοδο” από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως “το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος”.

Σήμερα ισχυρίστηκε πως “χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους”, ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό “δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα” και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο “δραστικές μεταρρυθμίσεις”, κυρίως στο Δημόσιο.

Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;

Υ.Γ. Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα.”

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: