Τη φλέρταρε μπροστά στο σύζυγό της γιατί νόμιζε πως είναι ο… πατέρας της – «Μοιάζεις με την επαναστάτρια emo έφηβη κόρη»

Μια γυναίκα που είναι παντρεμένη ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok και υποστηρίζει ότι αντιμετώπισε πρόβλημα όταν κυκλοφόρησε με τον σύζυγο της, επειδή ένας άνδρας τη φλέρταρε μπροστά του, αφού θεώρησε πως είναι ο πατέρας της.

Η χρήστρια της δημοφιλούς πλατφόρμας με το όνομα Kate ανήρτησε ένα βίντεο, όπου φαίνεται να βρίσκεται μαζί με το άλλο της μισό στο αυτοκίνητο τους, όπως αναφέρει η thesun.co.uk, ενώ αναφέρει το εξής: «Όταν σε φλερτάρουν στο μπακάλικο, επειδή κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο άντρας που στέκεται δίπλα σου είναι στην πραγματικότητα ο σύζυγος σου».

Στο βίντεο που ανάρτησε λοιπόν, η γυναίκα έχει βάλει ένα περίτεχνο μακιγιάζ στα μάτια και φοράει ένα δερμάτινο μπουφάν, ενώ ο σύζυγος της φοράει ένα τζιν και μια καφέ ζακέτα.

@katethebuttonlady

True story. #polyamorous #relationships #differentvibes #husbandwife

♬ Frolic (Theme from “Curb Your Enthusiasm” TV Show) – Luciano Michelini

Έτσι, πολλοί χρήστες σχολίασαν πως είναι λογικό να τους μπερδέψει κάποιος, λόγω της διαφορετικής εμφάνισης που έχουν. Χαρακτηριστικά, ένα άτομο έγραψε χιουμοριστικά πως «μοιάζεις με την επαναστάτρια emo έφηβη κόρη του, είμαι 100% σίγουρος για αυτό».

Μάλιστα, ορισμένοι ανέφεραν πως έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες εμπειρίες, με ένα χρήστη να σχολιάζει ότι το παθαίνω συνέχεια. Εγώ έχω γαλάζια μαλλιά, πολλαπλά τρυπήματα στο πρόσωπο και πολλά ορατά τατουάζ, ενώ ο άντρας μου μοιάζει σαν να ανήκει σε μπάντα country μουσικής».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙTikTokπατεραςσυζυγοςφλερτ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: