«Μαϊμού» ελεγκτές του ΕΦΕΤ εξαπάτησαν επιχειρηματία!

Έκαναν έλεγχο, βρήκαν παραβάσεις και ο διοκτήτης τους έδωσε 500 ευρώ για να τις… ξεχάσουν

Όλο και πιο… προχωρημένες κομπίνες σκαρφίζονται οι απατεώνες για να εξαπατήσουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, ακόμη κι αν αν αυτά είναι έμπειροι επιχειρηματίες όπως ένας στα Τρίκαλα ο οποίος πείστηκε ότι είχε απέναντί του… ελεγκτές του ΕΦΕΤ! Μάλιστα, φέρεται να τους «λάδωσε» για να μην βεβαιώσουν παραβάσεις!

Οι δύο άνδρες που εμφανίστηκαν στην επιχείρησή του, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, συστήθηκαν ως υπάλληλοι του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων και άρχισαν με την… ησυχία τους να κάνουν έλεγχο! Όταν τελείωσαν, αράδιασαν στον ιδιοκτήτη μια σειρά παραβάσεων για μη τήρηση στοιχείων της επιχείρησης και του ανακοίνωσαν ότι θα επιβάλλουν μεγάλο πρόστιμο.

Ωστόσο, στη συνομιλία τους έδειξαν ότι επιδέχονται «συμφωνία» κάτω από το τραπέζι, σύμφωνα με το trikalanews.gr και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προθυμοποιήθηκε να τους δώσει 500 ευρώ για να… ξεχάσουν την υποτιθεμένη παράβαση! Οι «μαϊμού» ελεγκτές πήραν τα χρήματα, τον ευχαρίστησαν και έγιναν καπνός. Όταν αποκαλύφθηκε ότι ήταν απατεώνες, το θύμα τους κατήγγειλε στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου παραδέχθηκε και το «λάδωμα»!

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: