Ληστεία… διαρκείας με θύμα φοιτητή στην Ξάνθη

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα τους την ώρα που έμπαινε στην Εστία της Πανεπιστημιούπολης Κιμμερίων και τον υποχρέωσαν να τους πάει στο δωμάτιό του, το οποίο ερεύνησαν εξονυχιστικά χωρίς να βρουν

Ό,τι και να γινόταν, ήταν αποφασισμένοι να ληστέψουν έναν φοιτητή που έβαλαν στο στόχαστρό τους δύο άγνωστοι κακοποιοί που τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην !

Οι δράστες πλησίασαν το θύμα τους την ώρα που έμπαινε στην Εστία της Πανεπιστημιούπολης Κιμμερίων και τον υποχρέωσαν να τους πάει στο δωμάτιό του, το οποίο ερεύνησαν εξονυχιστικά χωρίς να βρουν χρήματα. Όμως, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και, πάντα με την απειλή του μαχαιριού, τον οδήγησαν σε ένα ΑΤΜ στην πόλη της Ξάνθης.

Εκεί τον ανάγκασαν να βάλει την κάρτα και το ΡΙΝ του και έκαναν ανάληψη 350 από τον λογαριασμό του, αφήνοντάς του… 25 ως υπόλοιπο! Φεύγοντας, του είπαν σε καθαρά να μην τολμήσει να καταγγείλει την , πράγμα που έκαναν στην Αστυνομία οι συμφοιτητές του όταν τους διηγήθηκε τι συνέβη!

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: