Κυριάκος: «Λύτρωση το grexit με… Γκιρτζίκη»

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το grexit που μοιάζει προ των πυλών πήρε ο Κυριάκος Κυριάκου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άφησε αιχμές για τον Γιώργο Γκιρτζίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αν ήμουν στη θέση του δεν θα ανησυχούσα για το grexit, αλλά γιατί η παρουσία μου κάνει το grexit να μοιάζει με λύτρωση».

Δεν παρέλειψε, δε, να στείλει και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, υπογραμμίζοντας πως: «Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διαφορά ή την ανοχή τους, δεν θα βρίσκονται για πολύ ακόμα στις θέσεις τους»!

Το μήνυμα του Κυριάκου Κυριάκου στο Facebook

«Τελικά το «πιασάρικο» GREXIT ποιός το ανακυκλώνει; Και ποιός το προκαλεί; Ποιά είναι η πρόταση της ΕΠΟ για να αποφευχθεί; Γιατί η FIFA προτείνει ως ενδιάμεση λύση τους ξένους διαιτητές; Τι παραδέχεται; Αν παραδέχεται το πρόβλημα αξιοπιστίας γιατί δεν πιέζει την ΕΠΟ να το λύσει; Ο κ. Γκιρτζίκης ποιά θέση πήρε ενώπιόν τους για έναν ημιτελικό που δεν είδε;

Τα πράγματα είναι απλά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο καταστρέφεται από τη διαφθορά και τα παράγωγά της. Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διαφθορά ή την ανοχή της βρίσκονται -για λίγο- ακόμη στις θέσεις τους.

Αν ήμουν ο κ. Γκιρτζίκης δεν θα ανησυχούσα για το GREXIT αλλά γιατί η παρουσία μου κάνει το GREXIT να μοιάζει στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου λίγο πολύ ως λύτρωση…».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: