Ξέσπασε η ΑΕΚ, 4-0 την Κέρκυρα


Η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και ξέσπασε μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στη Super League. Η Ένωση είχε σκόρερ τους Γκάλο (7’), Χριστοδουλόπουλο (78’) και Πέκχαρτ (80’), ενώ στο 89’ ο Ντιόγκο πέτυχε αυτογκόλ. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για τρία πέναλτι που αρνήθηκε να δώσει ο διαιτητής Κιοτζένης.

Η ΑΕΚ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε νωρίς με τον Γκάλο να σκοράρει στο 7ο λεπτό. Στο ένατο λεπτό η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 αλλά το σουτ του Πέκχαρτ από ευνοϊκή θέση, μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στη συνέχεια ευκαιρίες έχασαν οι Χριστοδουλόπουλος και Λαμπρόπουλος, με τον τελευταίο να έχει δοκάρι. Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 43ο λεπτό με σουτ του Γεωργίου.

Στο τελευταίο τέταρτο ωστόσο η Ένωση ανέβασε στροφές και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Στο 78ο λεπτό ο Γκάλο σέντραρε από τα δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά σκόραρε, ενώ δύο λεπτά μετά γκολ σημείωσε ο Πέκχαρτ, μετά από ατομική ενέργεια του Μάνταλου.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό όταν ο Αραβίδης σέντραρε από τα αριστερά και ο Ντιόγκο στην προσπάθειά του να διώξει πέτυχε αυτογκόλ.


ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις):
Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίας, Σιμόες (55’ Γιόχανσον), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (55’ Μάνταλος), Χριστοδουλόπουλος (86’ Ζόριτς), Αραβίδης, Πέκχαρτ.


Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Αραμπατζής, Ματιέ, Μοϊσέ, Γρομίτσαρης, Ντιόγκο, Ανδρεόπουλος, Ναζίμ (46’ Νίκιτς), Γεωργίου, Ντουαλά (67’ Σπίνουλας), Αρναρέλλης, Παμλίδης (70’ Γεωργακόπουλος).


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: