Κορωνοϊός: "Ανέβαλα συνεχώς τον εμβολιασμό μου και νόσησα, έπρεπε να είχα πάει πρώτος", ομολογεί ασθενής

«Νόμιζα ότι δε με αγγίζει τίποτα»,  παραδέχτηκε ο 39χρονος — «Στο κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεσαι διαφορετικά»

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 39χρονου που νόσησε από κορωνοϊό και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο κ. Θανάσης Δρούγκας μίλησε στην τηλεόραση του MEGA για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί.

Όπως αναφέρε, δεν είχε προλάβει, να εμβολιαστεί, καθώς θεωρούσε ότι είναι γερός, και αν και δεν ήταν αρνητής, ανέλαβε συνεχώς τον εμβολιασμό του.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfk5eoqs1zoh-sf)

«Δέκα ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Να είναι καλά οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Δεν είχα εμβολιαστεί, ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι θα το κάνω κάποια στιγμή. Ο κορωνοϊός ήρθε γρηγορότερα, δεν πρόλαβα να πάω. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν βρεθείς σε αυτή την κατάσταση. Εγώ είμαι πολύ γερός γενικά, νόμιζα ότι δε με αγγίζει τίποτα. Στον κορωνοϊό κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Στο κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεσαι διαφορετικά. Όλοι αυτοί που δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να το πουν σε εμένα. Θα ήθελα να είχα πάει πρώτος για το εμβόλιο. Την 9η -10η μέρα που νοσούσα το οξυγόνο μου έπεσε στο 80 και ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο από το σπίτι μου. Είχα και οξυγόνο στο σπίτι και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Τις πρώτες ημέρες είχα πυρετό και πονοκέφαλο», περιέγραψε ο ίδιος.

«Όλοι αυτοί που με θυμήθηκαν και με πήραν, όλοι οι φίλοι μου, όσοι δεν ήταν εμβολιασμένοι πλέον εμβολιάστηκαν. Με το που βγήκα από το νοσοκομείο ήταν ήδη εμβολιασμένοι. Και όταν με παίρνουν κάποιοι που δεν έχουν πειστεί, και τους λέω τι έχω περάσει, αλλάζουν γνώμη», συνέχισε.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

«Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου. Ήμουν σε ένα θάλαμο, πήραν το διπλανό μου, τη μία μέρα μιλούσαμε και την άλλη διασωληνώθηκε. Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν φοβισμένοι, γνώριζαν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να διασωληνωθώ. Το μόνο που σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αν θα ξαναδείς την οικογένειά σου», πρόσθεσε ο κ. Δρούγκας..

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: