Κλήρωση πέντε  καινούριων Renault CLIO  στους πυροπαθείς της Ανατ. Αττικής

Όσοι από τους κατοίκους στο Μάτι είχαν αυτοκίνητο και κάηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, τώρα μπορεί να είναι ένας από τους πέντε τυχερούς της προσφοράς που έκανε Η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ. Η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει πέντε αυτοκίνητα σε πέντε από τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Το υποσχέθηκε τότε και το υλοποιεί τώρα. Όσοι λοιπόν χάσατε από τη φωτιά το αυτοκίνητό σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση  μέχρι Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:59.

Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής των κατεστραμμένων οχημάτων από τις Δημόσιες Αρχές, η TEOREN MOTORS Α.Ε.,  καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν παραλάβει τη Βεβαίωση Διαγραφής του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου τους, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Renault, https://www.renault.com.gr/klirwsi/symmetoxi.html, για να συμμετέχουν στην κλήρωση.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, μπορούν να προσέρχονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS Α.E. στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού 138-140, από τη Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08.00-20.00 και Σάββατο κατά τις ώρες 09.00-14.00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι  210- 57 06 860. Με την συνδρομή ειδικά εντεταλμένων εργαζομένων της Εταιρείας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι  να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στα ηλεκτρονικά μέσα που θα διατίθενται, ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Με την πράξη αυτή της TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, κάποιοι από τους πληγέντες κατοίκους θα πάρουν μια ανάσα και  θα αποκτήσουν τα ολοκαίνουργια Renault Clio.

 

Κλήρωση πέντε  καινούριων Renault CLIO  στους πυροπαθείς της Ανατ. Αττικής gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: