Κέρδισε 344 εκ. δολάρια με τους αριθμούς που βρήκε σε fortune cookie [φωτο+βίντεο]

Το τεράστιο ποσό των 344 εκ. δολαρίων κέρδισε ένας 66χρονος συνταξιούχος από τις ΗΠΑ παίζοντας τους αριθμούς που ήταν γραμμένοι στο χαρτάκι, το οποίο βρισκόταν μέσα στο «μπισκότο της τύχης» της εγγονής του.

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια, έπαιζα πάντα τα ίδια πέντε νούμερα» εκμυστηρεύτηκε ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ., κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο Ραλέι, στη βόρεια Καρολίνα, όπου παρέλαβε τα κέρδη του από το τζακποτ της λοταρίας του Powerball του περασμένου Σαββάτου.

Όπως εξήγησε, πήρε τους αριθμούς από το fortune cookie της 8χρονης εγγονής του, το οποίο άνοιξε μετά από γεύμα που απόλαυσαν οι δυο τους σε βιετναμέζικο εστιατόριο. «Κοίταξα τους αριθμούς που βρίσκονταν πίσω, ήθελα να τους παίξω. Από εκεί προήλθαν», είπε.

Από εκείνη τη στιγμή έπαιζε στο Powerball και στο Mega Millions, κερδίζοντας λίγα δολάρια εδώ λίγα εκεί. 

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, απλά ήμουν τυχερός» είπε ο 66χρονος, δηλώνοντας «λίγο κεραυνόπληκτος» από το τεράστιο ποσό που κέρδισε.

Ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ. είχε τη δυνατότητα να πάρει όλο το ποσό του τζακποτ σε δόσεις, σε διάστημα 30 ετών ή μέρος του σε μία και μοναδική μειωμένη δόση. Επέλεξε τη δεύτερη επιλογή κι έφυγε πλουσιότερος κατά 223 εκατομμύρια δολάρια.

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: