Καβάλα: Έπεσε πόρτα από το παλιό κολυμβητήριο και τραυμάτισε στο κεφάλι 14χρονο

Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν μια πόρτα που δεν ήταν καλά στηριγμένη, έπεσε πάνω του

Τον τραυματισμό του 14χρονου γιου της στο παλιό κολυμβητήριο της Καβάλας, καταγγέλλει η μητέρα του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μητέρα σημειώνει ότι το παιδί της τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν μια πόρτα που δεν ήταν καλά στηριγμένη, έπεσε πάνω του.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου του έγιναν ράμματα.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση της μητέρας από την Καβάλα:

«Το παλιό κολυμβητήριο της Καβάλας, στο λιμάνι, παραμένει αφύλακτο και είναι προσβάσιμο στις αίθουσες των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα να μπαίνουν μέσα έφηβοι και δεν ξέρω ποιος άλλος , κάνοντάς το στέκι.

Εκεί μέσα τραυματίστηκε στο κεφάλι , από μια πόρτα που έπεσε επειδή δεν ήταν καλά στηριγμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα ο δεκατετράχρονος γιος μου.

Δεν πρέπει ο αρμόδιος φορέας να λάβει κάποια μέτρα; Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο αν η πόρτα τον είχε καταπλακώσει. Σήμερα το δικό μου παιδί, αύριο κάποιο άλλο.

Από πού να ζητήσω ευθύνες για όλο αυτό;

Ζούμε σε μια όμορφη πόλη αλλά η αδράνεια και η αδιαφορία είναι η αιτία να χάνει αυτή η πόλη τη λάμψη της.

Ας μην μας ζητάνε μόνο τη ψήφο μας, ας δουλεύουν κιόλας για το καλό αυτού του τόπου….

Θα μπορούσα να το τραβήξω παραπέρα με μηνύσεις, όχι δεν θα το κάνω, αλλά ζητώ πολιτισμένα το περιστατικό του δικού μου παιδιού να γίνει το καμπανάκι που θα τους ξυπνήσει και θα ταρακουνήσει τον εγκέφαλό τους για να λάβουν τα μέτρα τους».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: