Κατάθεση Αγγελή για Novartis: Υπήρχε σχέδιο για να μπουν στην φυλακή Σαμαράς, Γεωργιάδης και Λοβέρδος

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής του κατάθεσης ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή, στο πλαίσιο της έρευνας για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis από τους εισαγγελείς διαφθοράς.

Στην πολύωρη κατάθεσή του, ο κ. Αγγελής μίλησε για ύπαρξη «σχεδίου» με στόχο να οδηγηθούν στη φυλακή ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το σχέδιο επρόκειτο να τεθεί σε εφαρμογή παραμονές των εκλογών.

Ακόμα, ο κ. Αγγελής αναφέρθηκε εκ νέου στον “Ρασπούτιν”, λέγοντας πως για το παραπάνω σχέδιο έμαθε μέσα από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Μαρία Παπασπύρου.

Όσο για το ποιος είναι τελικά ο “Ρασπούτιν”, φέρεται να παρέπεμψε στην πρώην επιθεωρήτρια των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ισχυριζόμενος πως ξέρουν το όνομά του και του το είχαν πει.

politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: