Κανονικά την Παρασκεύη ντύνεται γαμπρός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Κανονικά την Παρασκεύη ντύνεται γαμπρός ο Σωκράτης ΠαπασταθόπουλοςΜπορεί το γκολ που έβαλε στο 90΄ενάντια στην Κόστα Ρίκα να μην έφερε και την πρόκριση του 8 του Μουντιάλ, όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, θα πρέπει να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα στη Βραζιλία και να μπει σε γαμήλιο mood, αφού τελικά θα ντυθεί γαμπρός κανονικά την Παρασκευή όπου και παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθή Σταμουλάκη.

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Βραζιλία, όσον αφορά στον γάμο του Έλληνα διεθνή, αφού μετά την νίκη της Εθνικής επί της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στους 16 ήταν πάρα πολύ πιθανό αυτός να αναβληθεί.
Μέχρι και η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “Globo” ασχολήθηκε με το αν ο Σωκράτης θα ντυθεί ή όχι τελικά γαμπρός, γράφοντας λίγο μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα:
Κανονικά την Παρασκεύη ντύνεται γαμπρός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
«Ο Έλληνας σκόρερ μετά τον αποκλεισμό θα παντρευτεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ».
Το σίγουρο πάντως είναι ότι τον ίδιο τον Παπασταθόπουλο δεν θα τον πείραζε καθόλου να αναβάλει για λίγες μέρες τον γάμο του, αν ήταν η Ελλάδα να προκριθεί στις οχτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Κανονικά την Παρασκεύη ντύνεται γαμπρός ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Άλλωστε όλοι στην Εθνική του έκαναν πλάκα και ήλπιζαν να ξαναζήσουν στιγμές του 2004, όταν ο Τάκης Φύσσας ανέβαλε τον δικό του γάμο, αφού η ομάδα αγωνιζόταν στον ημιτελικό του Euro εναντίον της Τσεχίας.

star.gr

 

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: