Καλαμάτα: Πατέρας και ανήλικος γιος διέπραξαν τέσσερις κλοπές

Διέρρηξαν οχήματα κι ένα αγρόκτημα

Δεν έφτανε που έκλεβαν, ηλεκτροδοτούσαν παράνομα και το σπίτι τους σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας ένας 37χρονος και ο 17χρονος γιος του που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε συνεργασία με το τμήμα Μεσσήνης.

Από το περασμένο Σάββατο ως την Τετάρτη, οι δυο τους διέπραξαν τέσσερις κλοπές σε οχήματα και ένα αγρόκτημα σε κοινότητες της Μεσσήνης και της Καλαμάτας, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, μπαταρίες και χάλκινα αντικείμενα. Όπως προέκυψε κατά την έρευνα, ο 37χρονος δεν είχε καν δελτίο ταυτότητας. Πατέρας και γιος παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για κλοπές και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Διέρρηξαν βιοτεχνία και έκλεψαν ρούχα

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν στη Λευκάδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο Έλληνες, λίγη ώρα μετά την διάρρηξη που έκαναν σε μια βιοτεχνία ενδυμάτων από την οποία έκλεψαν διάφορα είδη ένδυσης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

.

Ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: