Καλαμάτα: Ξετρύπωσαν «ποντικό» που διέρρηξε οκτώ καταστήματα

Μέσα σε δέκα ημέρες είχε φτιάξει την… προίκα του ένας 25χρονος Έλληνας διαρρήκτης, ο οποίος είχε καταφέρει να εισβάλει σε οκτώ καταστήματα στην Καλαμάτα από τις 17 Οκτωβρίου ως την περασμένη Τετάρτη και να κλέψει χρήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 3.500 ευρώ!

Στο πλαίσιο της προανάκρισης και μετά από συνδυαστική αξιολόγηση των στοιχείων που είχαν συγκεντρωθεί από την έρευνα της Ασφάλειας, οι διαρρήξεις στα καταστήματα εξιχνιάστηκαν και προέκυψε ότι ο δράστης ήταν ο συγκεκριμένος νεαρός, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας.

Ο 25χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για κλοπές κατά συρροή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Ο δράστης κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν τυχόν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.

Έκλεβαν και πωλούσαν τα κλοπιμαία

Δυο κλοπές σε σπίτια και μια ακόμη σε ένα όχημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης είχαν κάνει από τις 16 Απριλίου ως τις 10 Μαΐου δυο Έλληνες, ένας 25χρονος 21χρονος και μια 35χρονη, οι οποίοι είχαν πουλήσει τη λεία τους σε έναν 81χρονο και έναν 17χρονο! Οι τρεις υποθέσεις εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος των δραστών και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σε βάρος των αγοραστών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: