Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Ήλιος με λίγα σύννεφα και 16 βαθμούς!

Οι επόμενες μέρες θα κυλήσουν με βροχές στη δυτική Ελλάδα που κατά τόπους μπορεί να είναι λίγο πιο έντονες και πιο ασθενή φαινόμενα τοπικού χαρακτήρα στα νησιά του Αιγαίου. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις αλλά με ήλιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς. Πιο αναλυτικά την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς. Στη Δυτική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις, στην Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου νεφώσεις με βροχές κατά τόπους πιο έντονες. Βορειοδυτικοί άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία από 3 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, την Κεφαλονιά και τον Πύργο νεφώσεις με βροχές. Στην Πελοπόννησο  παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς. Στα Κύθηρα παροδικές νεφώσεις με πικρή πιθανότητα για ασθενή βροχή το βράδυ. Ο υδράργυρος μέχρι τους 15 βαθμούς. Στην Κρήτη παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και δυτικούς ανέμους στα 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 9 έως 19 βαθμούς.

 Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου παροδικά νέφη και ασθενείς βροχές. Ασθενείς δυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και Στερεά Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς. Στην Αττική ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: