Και όμως ο Μπραντ Πιτ, ακούει Βασίλη Καρρά για να πνίξει τον πόνο του μετά τον χωρισμό (Photo Ντοκουμέντο)

Ο Μπραντ δεν απαντάει στα τηλέφωνα που χτυπούν μανιασμένα. Έχει αποσυρθεί σε ένα σκοτεινό δωμάτιο στην τεράστια έπαυλη του και καπνίζει μανιωδώς. Καπνίζει και ακούει Βασίλη Καρρά.

 

Το δωμάτιο μυρίζει άσχημα από τον καπνό. Τα παράθυρα είναι κλειστά. Το τασάκι του διάσημου ηθοποιού έχει ξεχειλίσει από τα αποτσίγαρα. Έχει δώσει εντολή στο υπηρετικό προσωπικό να μην τον ενοχλήσει κανείς.

Καπνίζει και κλαίει. Βουβά, όπως πρέπει να κάνει κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του. Το χαλί έχει γεμίσει φωτογραφίες της Αντζελίνας. Τις κοιτάζει, δακρύζει, ανάβει και άλλο τσιγάρο και τις ξανακοιτάζει.

Αν περάσει κάποιος έξω από την έπαυλη του Μπραντ, θα νομίσει ότι βρίσκεται στην «Πύλη Αξιού» στη Θεσσαλονίκη και ότι το βράδυ έχει πρεμιέρα ο Βασίλης Καρράς. Η έπαυλη, οι κήποι της και ο χώρος της πισίνας δονείται από μουσική που παίζουν τα ηχεία στη διαπασών για να πνίξει τον πόνο του ο Μπραντ.

Το τραγούδι που παίζει και ξαναπαίζει, και φαίνεται να ενοχλεί και τους γείτονες στις διπλανές επαύλεις, που ήδη έχουν διαμαρτυρηθεί στην αστυνομία, είναι το «Απορώ εάν αισθάνεσαι τύψεις».

Ο Μπραντ καπνίζει και έχει το δάχτυλο του κολλημένο στο play. Μόλις τελειώσει το τραγούδι, το βάζει από την αρχή και τα τζάμια τρίζουν και εκείνος προσπαθεί να τραγουδήσει τους στίχους με τα όσα Ελληνικά θυμάται από τότε που του έκανε μαθήματα η πρώην σύζυγος του, Τζένιφερ Άνιστον

«Μη κρύβεσαι άλλο και μη προσποιείσαι, τα έμαθα όλα τι κάνεις ποια είσαι, μου είπαν για σένα πολλές ιστορίες, πως είναι η ζωή σου γεμάτη αμαρτίες,

Κι απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, κι απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, όταν πας ξένα χέρια ν’ αγγίξεις, όταν πας ξένα χέρια ν’ αγγίξεις, κι αν τα βράδια ο ύπνος σε πιάνει,

μ’ όλα αυτά που σε μένα έχεις κάνει, απορώ, απορώ»

Για του λόγου το αληθές σας δείχνουμε και την προσωπική ιστοσελίδα του ηθοποιού στο facebook, όπου και εκεί η λατρεία του για τα καψουροτράγουδα του Καρρά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Φυσικά όπως καταλάβατε πρόκειται για τρολιά η οποία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί απίστευτο γέλιο.

http://www.topontiki.gr/

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: