Και ο Άνταμ Λεβίν πρώην της Λίντσεϊ Λόχαν;

Το όνομα του στη λίστα με τους 36 celebrities - της Λόχαν

Και ο Άνταμ Λεβίν πρώην της Λίντσεϊ Λόχαν;

Πριν μερικούς μήνες, το In Touch, δημοσίευσε λίστα με τους 36 celebritiesεραστές της Λίντσεϊ Λόχαν.Μεταξύ άλλων, στα πρώτα ονόματα που είχαν δημοσιευθεί –πολλά από τα οποία είχαν σβηστεί με μαρκαδόρο- συμπεριλαμβανόταν εκείνο του Τζέιμς Φράνκο, αλλά και του .

Κι αφού ο πρώτος διέψευσε το δημοσίευμα, λέγοντας χαρακτηριστικά στο Los Angeles Magazine πως «Δεν είχα ποτέ τίποτα με τη Λίντσεϊ», τώρα ήρθε η σειρά του δεύτερου να δώσει τη δική του απάντηση σχετικά με το αν έχει περάσει από το κρεβάτι της διάσημης ηθοποιού και τηλεπερσόνας.

Καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, ο τραγουδιστής των Maroon 5 και πιο σeξι άνδρας στον κόσμο σύμφωνα με το People δήλωσε:

«Είναι ψέμα. Δεν έχω κάνει σeξ με τη Λόχαν… σας ορκίζομαι!».

Πρόσθεσε, επίσης, πως: «Στοιχηματίζω πως αν τη φωνάξετε εδώ στο σόου και τη ρωτήσετε αν έχει κάνει σeξ μαζί μου θα σας απαντήσει “ναι”. Δεν το πιστεύω πως έγραψε το όνομά μου στη λίστα. Είναι τόσο φαντασμένη!».

Στη συνέχεια, όμως, παραδέχτηκε πως: «Εντάξει, λοιπόν, είχαμε φιληθεί πολλά πριν… Τότε, που ήμουν καλό παιδί».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Λεβίν είναι αρραβωνιασμένος με τον άγγελο της Victoria’sSecret, Μπεχάτι Πρίνσλοου και φήμες τους θέλουν να παντρεύονται στις 19 Ιουλίου στο ξενοδοχείο El Ganzo στο Λος Κάμπος του Μεξικό. Ο 35χρονος ξεκίνησε να βγαίνει με το 25χρονο μοντέλο από τη Ναμίμπια της Αφρικής, ύστερα από το χωρισμό του με τον επίσης άγγελο της VS, τη Ρωσίδα Άννα Βαλιτσίνια, γνωστή και ως Anne V.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: