Καυτερές γαρίδες με δροσερή σως γιαουρτιού!


Υλικά:

  • 3 καυτερές πιπεριές
  • Αλάτι
  • Χυμό από ένα πορτοκάλι
  • Ελαιόλαδο
  • Γαρίδες

Για την σως:

  • 3 κσ γιαούρτι
  • Αποξηραμένο βασιλικό
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο ξύδι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πιπεριές σε πολύ μικρά κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.

Στο μπολ προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού, λίγο αλάτι και αφήνουμε τις γαρίδες να μαριναριστούν για τρεις τουλάχιστον ώρες.

Ψήνουμε τις γαρίδες στο γκριλ για 8 λεπτά.

Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξύδι και τον αποξηραμένο βασιλικό.


Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: