Ηράκλειο: Διέρρηξαν περίπτερο, για να κλέψουν… πάγο και κάρβουνα!

Παραβίασαν τα ψυγεία, άρπαξαν τις προμήθειες για την Κυριακή του Πάσχα και έγιναν καπνός — Νεαροί «άνοιξαν» ψιλικατζίδικο και έκλεψαν αρνιά στην Αιτωλοακαρνανία

Ξέμειναν ανήμερα του Πάσχα από παγάκια για τα ποτά τους και κάρβουνα για την θράκα του οβελία άγνωστοι, αλλά βρήκαν τη λύση κάνοντας… διάρρηξη σε ένα περίπτερο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού στο Ηράκλειο που είχε και από τα δύο!

Οι δράστες πήγαν με αυτοκίνητο στο περίπτερο στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα και παραβίασαν τα ψυγεία στον εξωτερικό χώρο, από τον οποίο άρπαξαν τις σακούλες με τα παγάκια. Στη συνέχεια, πήραν και σάκους με κάρβουνα και έγιναν καπνός! Η ιδιοκτήτρια έφτασε μια ώρα μετά, διαπίστωσε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έκαναν επιτόπια έρευνα και συνέλεξαν υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο διακρίνονται τα πρόσωπα των δραστών, που δεν είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους.

Έκλεψαν… αρνιά από ψυγείο ψιλικατζίδικου!

Δεν ήθελαν να φύγουν με άδεια χέρια δύο νεαροί οι οποίοι προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα ψιλικατζίδικο σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας χωρίς να τα καταφέρουν και πήγαν στην πίσω πλευρά, όπου βρισκόταν ένα ψυγείο μέσα στο οποίο ο ιδιοκτήτης είχε τέσσερα αρνιά για το Πάσχα! Το διέρρηξαν, άρπαξαν τα αρνιά, τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ωστόσο, η κάμερα ασφαλείας τους κατέγραψε και το υλικό παραδόθηκε στην Ασφάλεια που ερευνά για να τους εντοπίσει.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: