Η Στεφανία η «μικρή» του «Μπρούσκο» έχει εντυπωσιάσει τους πάντες

Η Στεφανία η «μικρή» του «Μπρούσκο» έχει εντυπωσιάσει τους πάντεςΗ η «» του «Μπρούσκο» έχει εντυπωσιάσει τους πάντες

H μικρή Στεφανία Γιαννακάκη, η κόρη του Σήφη Γιαννακάκη, κατάφερε να ξεχωρίσει για την γλυκύτητα της, την εξυπνάδα της και το ταλέντο της από τα πρώτα επεισόδια που εμφανίστηκε στο «Μπρούσκο».

Tης Ζώης Αυγουστή

Η Στεφανία η «μικρή» του «Μπρούσκο» έχει εντυπωσιάσει τους πάντεςΗ , όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στην Αγγλία και παρόλο που δεν έχει κλείσει ακόμη τα οχτώ της , τα γενέθλια της είναι τον Σεπτέμβριο, έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών και των συντελεστών της σειράς.

Στα γυρίσματα της σειράς όλοι την λατρεύουν και την αποκαλούν «το παιδί », αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο προλαβαίνει να μάθει όχι μόνο τα δικά της λόγια, αλλά και τα λόγια των ηθοποιών. Μάλιστα, αν καμιά φορά κάνουν λάθος ή ξεχάσουν κάτι, η μικρή Τerra τους διορθώνει.

Οι γονείς της υπερήφανοι και οι δύο για το κοριτσάκι τους, την συνοδεύουν στα γυρίσματα και την περιμένουν πάντα μέχρι να τελειώσει, αν και όπως μαθαίνουμε όλοι οι συντελεστές, την έχουν σαν δικό τους παιδί.

Η Στεφανία η «μικρή» του «Μπρούσκο» έχει εντυπωσιάσει τους πάντεςΑν και η Tera Elle Perrie, είναι ακόμη πολύ μικρή, φαίνεται πως θα μας απασχολεί και στο μέλλον. Γιατί όταν το ταλέντο συνδυάζεται με την εξυπνάδα δεν μπορεί απλά να μην έχει μια επιτυχημένη πορεία και της το ευχόμαστε ολόψυχα!

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: