Η Samsung τρολάρει την Apple που δεν θα δίνει πια φορτιστή και ακουστικά με τα νέα iPhone 12

Αυτό πόνεσε!

Η Apple αποφάσισε να μειώσει τα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν τα καινούργια iPhone 12 στο κουτί τους και φυσικά η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει το γεγονός με σχετική διαφήμιση, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη, η Apple αποκάλυψε τη νέα σειρά τηλεφώνων iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και Pro Max, ανακοινώνοντας πως στη συσκευασία δεν θα συμπεριλαμβάνεται ούτε φορτιστής αλλά ούτε και ακουστικά.

Τα iPhone, λοιπόν, θα συνοδεύονται πλέον μόνο από το καλώδιο φόρτισης. Σημειώνεται ότι, αμέσως μετά την παρουσίαση, η εταιρεία έσπευσε να μειώσει τις τιμές για τα δύο αυτά αξεσουάρ που δεν θα περιέχονται πλέον στο κουτί.

Περιβαλλοντικοί λόγοι πίσω από την απόφαση της Apple

Σύμφωνα με την Apple, οι λόγοι πίσω από αυτή την κίνηση ήταν περιβαλλοντικοί, σε μία προσπάθεια να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευών της στο περιβάλλον. Παρ’ όλα αυτά, η Samsung εκμεταλλεύτηκε αυτή την απόφαση της ανταγωνιστικής εταιρείας για να διαφημίσει τα Galaxy κινητά της με έμμεση μομφή στην Apple.

Η σκωπτική διαφήμιση της Samsung

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της παρουσίασης της Apple, “έσκασε” η διαφήμιση της Samsung.

«Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά όπως ο φορτιστής, μέχρι την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη και ακόμα και οθόνη με συχνότητα 120Hz σε ένα smartphone», έγραψαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας της Samsung στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία ενός κοινού φορτιστή Samsung και την λακωνική λεζάντα «Περιλαμβάνεται στο Galaxy».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο παρελθόν η Samsung είχε τρολάρει ξανά την Apple, για την απόφαση να αφαιρέσει την υποδοχή για ακουστικά από τα κινητά της τηλέφωνα, αλλά λίγο αργότερα ακολουθούσε και η ίδια το παράδειγμα της Apple σε κάποια μοντέλα.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: