Η παραγωγή του νέου Audi A1 ανατέθηκε στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell

Μεγάλη επένδυση αυτή στην Ισπανία. Οι Γερμανοί εμπιστεύτηκαν  τους Ισπανούς και αποφάσισαν – μετά την επιτυχία του Audi Q3- να ξεκινήσουν στο Martorell , το 2018, την παραγωγή του Audi A1, που σήμερα κατασκευάζεται στις Βρυξέλλες. Το Α1 θα φέρει  νέες  επενδύσεις και  φυσικά νέα χέρια στο εργοστάσιο.

Έτσι οι Ισπανοί καταπολεμούν την ανεργία. ( Ας το δουν κάποιοι άλλοι συνδικαλιστές που έχουν κλείσει επιχειρήσεις και επιχειρήσεις) .

Η  Audi ανακοίνωσε πώς η παραγωγή του Audi Q3, το οποίο κατασκευάζεται στο Martorell από τα μέσα του 2011, θα μεταφερθεί στο εργοστάσιο στο Györ της Ουγγαρίας. Με ετήσια πρόβλεψη 100.000 μονάδων από την αρχή της παραγωγής του Q3 στο Martorell, το εργοστάσιο κατάφερε να ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις και να πετύχει συνολική ετήσια παραγωγή 478.000 μονάδων. Το Audi A1 θα είναι το δεύτερο premium αυτοκίνητο που θα κατασκευάζεται στην Ισπανία μετά το Q3.

«Το εργοστάσιο στο Martorell διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και κατασκευάζει τo Audi Q3 με υψηλού επιπέδου ποιότητα. Ως εκ τούτου, πήραμε την απόφαση να παραχθεί το Audi A1 στο Martorell. Επεκτείνουμε τις συνέργειες εντός του Ομίλου Volkswagen και συγχωνεύουμε βασικές δεξιότητες με στόχο την ανταγωνιστικότητα», επεσήμανε ο Prof. Dr.-Ing. Hubert Waltl, Board member for Production της AUDI AG.

Ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo αναγνώρισε «την πλήρη εμπιστοσύνη στη SEAT και το εργοστάσιο της στο Martorell από την Audi και τον Όμιλο Volkswagen. Η παραγωγή του Α1 αποτελεί σημαντικό νέο και το μοντέλο θα αποφέρει περισσότερο όγκο παραγωγής και μεγαλύτερο εισόδημα τα επόμενα χρόνια».

Ο Dr. Andreas Tostmann, SEAT Vice-President for Production, τόνισε πως «η παραγωγή του Audi A1 είναι η αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται από την ομάδα της SEAT στο Martorell για την παραγωγή του Audi A3 τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανάληψη της παραγωγής του νέου μοντέλου, το οποίο θα κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που διακρίνουν το εργοστάσιο στο Martorell”.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: