Η Μελάνια έκλεψε τις εντυπώσεις με πανωφόρι αξίας 51.000 δολαρίων

Το «ανθισμένο» πανωφόρι της Μελάνια Τραμπ που έκλεψε την παράσταση κατά την εμφάνισή της στο γεύμα συζύγων της G7 στην Σικελία την Παρασκευή κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ όσο το μέσο ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας Αμερικανών: 51.000 δολάρια!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν εκθαμβωτική, όπως ομολόγησαν άπαντες, και… «παίζει» χωρίς αντίπαλο σε τέτοιες περιστάσεις. Όπως αποκάλυψαν τα αμερικανικά περιοδικά που όλα θαύμασαν την παρουσία της, το πανωφόρι με τα 3D υφασμάτινα, πολύχρωμα λουλούδια, που η Μελάνια φορούσε ριχτό στους ώμους της, παρά τον λαμπερό ήλιο, ανήκει στην συλλογή του ιταλικού οίκου μόδας Dolce & Gabbana. Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ, έχει πολλές φορές επιλέξει τους συγκεκριμένους σχεδιαστές και γενικότερα κομμάτια υψηλής ραπτικής, εν τούτοις το συγκεκριμένο είναι το ακριβότερο όλων – μέχρι στιγμής.

Όπως σημειώνει το usatoday.com, είναι χαρακτηριστικό πως το μέσο ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας αμερικανών έφτανε τα 56.516 δολάρια το 2015 – ενώ στην Σικελία, την περιοχή όπου έκανε την συγκεκριμένη εμφάνιση η Μελάνια, το μέσο εισόδημα είναι κατά πολύ χαμηλότερο.

δείτε την φωτο:

(?)

media

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: