Η ηλεκτρική “ιδέα” του Elon Musk μήκους 4.800 χιλιομέτρων- Στα σχέδια του και η Ελλάδα

Ο  αμερικανικός κολοσσός Tesla, έχει ένα φοβερό σχέδιο. Ήδη o Elon Musk σχεδιάζει μια «ηλεκτρική» λεωφόρο  για την Ελλάδα . Μια λεωφόρο που θα ξεκινάει από το λιμάνι της Πάτρας και θα καταλήγει στην Αλεξανδρούπολη. Ο Elon Musk θέλει να συμπεριλάβει και την Ελλάδα στις «ηλεκτρικές λεωφόρους» της Ευρώπης.  Βέβαια αυτό το  πρότζεκτ  θα ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια  ευρώ.

Το εάν τελικά η χώρα μας θα συμπεριληφθεί πράγματι σε αυτή την ηλεκτρική διαδρομή θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων εάν η Tesla πεισθεί ότι δεν θα συναντήσει γραφειοκρατικά και άλλα εμπόδια επί ελληνικού εδάφους.

Πάντως η Tesla θέλει να είναι η Ελλάδα στην ηλεκτρική διαδρομή. Αυτό σημαίνει ότι αν συμφωνήσει με την ελληνική κυβέρνηση τότε θα γεμίσουμε ταχυφορτιστές κατι που θα ανοίξει και την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Θα είναι μια διαδρομή που θα ξεκινά από την Πορτογαλία και θα καταλήγει στην Τουρκία. Η συνολική διαδρομή, από την Πορτογαλία έως την Τουρκία, αγγίζει τα 4.800 χιλιόμετρα.

Ο Elon Musk που επιδιώκει να επικρατήσουν τα δικά του ηλεκτρικά αυτοκίνητα έναντι των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών προχωρά στον σχεδιασμό και τη δημιουργία υπερεθνικών διαδρομών εξοπλισμένων με έξυπνους ταχυφορτιστές, που θα εξυπηρετούν τα οχήματα της Tesla.

.

Η ηλεκτρική “ιδέα” του Elon Musk μήκους 4.800 χιλιομέτρων- Στα σχέδια του και η Ελλάδα gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: