Η Hyundai «ηλεκτρίζει» με διπλή νίκη τα Auto Express New Car Awards του 2018

Το Kona Electric κατέκτησε το βραβείο του πιο οικονομικού Ηλεκτρικού Οχήματος της Χρονιάς (Affordable Electric Car of the Year) και αντίστοιχα το IONIQ Plug-In του πιο οικονομικού υβριδικού αυτοκινήτου της χρονιάς (Affordable Hybrid Car of the Year) στα βραβεία Auto Express New Car Awards του 2018. Η Κορεάτικη εταιρία είναι από τους λίγους κατασκευαστές που προσφέρουν στους πελάτες τους πλήρη γκάμα οικολογικών τεχνολογιών και κινητήρων από υβριδικούς και plug-in υβριδικούς έως πλήρως ηλεκτρικούς και κυψελών καυσίμου υδρογόνου.

Το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona Electric ανταγωνίσθηκε τα Nissan Leaf και Volkswagen e-Golf και βραβεύθηκε από τους κριτές για τη μεγάλη αυτονομία των 480 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση και την προσιτή του τιμή.

Το IONIQ Plug-In, αντίστοιχα, ξεπέρασε υβριδικά οχήματα, όπως το Toyota Prius, στην κατηγορία «Οικονομικό Υβριδικό», εντυπωσιάζοντας με την αποτελεσματικότητα, την άνεση και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του.

Η Hyundai καλύπτει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών εναλλακτικής κίνησης αυτοκινήτων, παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες τους. Μελλοντικά μέχρι το 2025 θα κυκλοφορούν από την Hyundai  18 ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Η Hyundai «ηλεκτρίζει» με διπλή νίκη τα Auto Express New Car Awards του 2018

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: